brand

Topul celor mai bune mașini create de Skoda până acum

Topul celor mai bune mașini create de Skoda până acum

De la înființarea sa ca brand și până în ziua de azi, compania cehă Skoda a produs o mulțime de mașini formidabile. Despre cele mai bune dintre ele îți vom vorbi în detaliu în rândurile ce urmează.

Skoda Octavia

Este una dintre cele mai populare mașini Skoda și a fost considerată de multe ori ca fiind cea mai bună mașină creată de Skoda. Acesta oferă o gamă largă de opțiuni de motorizare, de la cele mai mici, precum motorul de 1,0 litri TSI, până la cele mai mari, precum motorul diesel de 2,0 litri TDI. În plus, Skoda Octavia este confortabilă și spațioasă, ceea ce o face o alegere populară pentru șoferii familiști.

Skoda Superb

Acesta este cel mai mare și cel mai luxos model din gama Skoda. Cu un design atractiv, spațiu interior generos și o gamă largă de motoare eficiente, Skoda Superb este o alegere populară pentru cei care doresc o mașină mai mare și mai confortabilă. Din toate punctele de vedere Skoda Superb este o mașină superbă. Pe lângă faptul că este dotată cu o multitudine de sisteme care mai de care mai performante, are și un aspect foarte plăcut, fiind o mașină în care mulți investesc doar pentru imagine.

Skoda Kodiaq

Acesta este primul SUV de la Skoda și a fost lansat în 2017. Este disponibil într-o gamă largă de variante de motorizare, de la cele mai mici, precum motorul de 1,4 litri TSI, până la cele mai mari, ca motorul diesel de 2,0 litri TDI. Kodiaq este o mașină spațioasă, confortabilă și practică, ceea ce o face o alegere populară printre persoanele care au nevoie de o mașină cu șapte locuri.

Skoda Fabia

Skoda Fabia este una dintre cele mai mici mașini Skoda, dar oferă un raport calitate-preț excelent. Este disponibilă într-o gamă largă de opțiuni de motorizare și este o alegere populară pentru cei care caută o mașină compactă și practică pentru deplasările zilnice. Fabia este dotată cu un sistem de infotainment cu ecran tactil foarte ușor de utilizat și cu climatizare automată. Pe lângă acestea, are un sistem de frânare de urgență și unul de avertizare la părăsirea involuntară a benzii de circulație, airbag-uri pentru pasageri și multe alte dotări impresionante.

Skoda Karoq

Skoda Karoq este un SUV compact cu un design modern și o cabină spațioasă și confortabilă. Este disponibil cu o gamă largă de motoare, inclusiv o versiune hibridă plug-in.

Skoda Scala

Skoda Scala este un hatchback compact cu un design sportiv și o mulțime de sisteme de siguranță, dar și cu un confort deosebit. Și acest model este disponibil în mai multe variante de motorizare, inclusiv cu motoare cu combustie internă sau cu versiuni hibride.

Skoda Enyaq iV

Skoda Enyak IV este primul SUV electric produs de Skoda și oferă o autonomie de până la 500 km cu o singură încărcare. Are un design modern și o cabină spațioasă și confortabilă.

Skoda Rapid

Skoda Rapid este un sedan compact care oferă o combinație excelentă de performanță și economie. Sub capotă poate avea diferite motoare, inclusiv un motor turbo alimentat cu benzină și un motor diesel. Mașina are un design modern și atractiv, fiind echipată cu o tehnologie de ultimă oră și sisteme de siguranță performante. Printre acestea se numără sistemul de infotainment cu ecran tactil, sistemul de asistență la frânare de urgență, sistemul de avertizare la părăsirea involuntară a benzii de circulație și multe altele.

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq este un SUV subcompact care oferă o mulțime de caracteristici de siguranță și confort, precum și o cabină spațioasă și bine echipată.Oferă șoferilor multiple variante de motorizare, inclusiv versiuni cu tracțiune integrală. Printre caracteristicile sale notabile se numără sistemul de infotainment cu ecran tactil, care este intuitiv și ușor de utilizat, sistemul de asistență la conducere, sistemul de avertizare la părăsirea involuntară a benzii de circulație, sistemul de frânare de urgență și multe altele.

Îți place vreunul din automobilele Skoda prezentate de noi aici? Folosește motorul de căutare al platformei cauțimașină.ro și verifică dacă îl poți găsi aici la un preț convenabil.