brand

Cele mai bune mașini cu banchete încăpătoare pentru pasagerii care călătoresc în spate

Cele mai bune mașini cu banchete încăpătoare pentru pasagerii care călătoresc în spate

Multe mașini sunt destul de flexibile în ceea ce privește configurarea scaunelor. Unele dintre ele au spătarul scaunelor rabatabil, permițându-ți să încărcați în portbagaj articole mai lungi, având în continuare unul sau două locuri pentru pasageri, iar altele îți permit să glisezi scaunele înapoi și înainte pentru a mări spațiul portbagajului sau spațiul pentru picioare.

Cu toate acestea, pentru versatilitatea supremă în ceea ce privește scaunele din spate, vei dori să iei în considerare o mașină cu trei locuri separate. Deoarece scaunele nu sunt conectate între ele, ele pot fi înclinate și ajustate pentru a se potrivi oricui stă în ele. În plus, având scaune separate, pasagerii beneficiază de un pic mai mult spațiu pentru umeri, coate și șolduri, motiv pentru care mașinile cu acest tip de scaune sunt mai confortabile când vine vorba de călătorii lungi.

În acest articol cauțimașină.ro îți vom prezenta câteva mașini cu banchete foarte generoase pentru pasagerii care călătoresc în spate.

Audi Q7

Dacă cauți o mașină grozavă cu trei scaune individuale în spate, ce ai putea să găsești mai bun decât un Audi Q7. Scaune generoase înseamnă că chiar și adulții ar trebui să poată sta unul lângă altul confortabil, iar pasagerii mai înalți pot glisa scaunele din spate înapoi pentru a îmbunătăți spațiul deja impresionant de mare pentru picioare al Audi. Spătarele scaunelor se înclină pentru a oferi pasagerilor și mai mult spațiu de relaxare. În plus, așa cum te-ai aștepta de la un Audi, calitatea construcției interioare este foarte bună. Combină acest lucru cu un confort deosebit și o cabină silențioasă și vei vedea de ce Q7 este o mașină grozavă pentru a parcurge distanțe lungi.

Când îți cumperi un Q7 poți alege dintre două tipuri de motoare diesel și un motor pe benzină. Dieselul entry level 45 TDI oferă performanțe grozave pentru majoritatea oamenilor care își doresc o economie decentă de combustibil, dar cei care doresc să tracteze remorci grele, ar trebui să opteze pentru un 50 TDI mai puternic. Dacă vrei performanțe și mai bune poți opta pentru motorul pe benzină de 3,0 litri cu 340 CP.

Promoveaza-ti parcul auto online!

Promovează-te inteligent! CautiMasina.ro se asigura ca ajungi la clienţi potriviţi

Volkswagen Touran

Mașinile precum Volkswagen Touran nu sunt nici pe departe la fel de populare ca înainte, cu toate că încă arată foarte bine și sunt foarte practice. În plus, au și câte trei locuri separate pentru adulți, pe bancheta din spate. Desigur, scaunul central nu este la fel de lat ca scaunele din stânga și din dreapta, deși VW Touran compensează acest lucru cu podeaua sa complet plată, ceea ce înseamnă că pasagerii tăi care călătoresc pe bancheta din spate nu se vor certa pentru spațiu în zona picioarelor.

Fiind un vehicul ideal pentru transportul persoanelor, Volkswagen Touran este cu adevărat confortabil când trece peste denivelări, iar motorul turbo pe benzină, de 1,5 litri, oferă o combinație excelentă între performanțe de top și economie. Cu toate acestea, dacă obișnuiești să mergi mult pe autostradă, poate dorești să iei în considerare modelul diesel de 150 CP, deoarece este și mai economic.

Citroen C5 Aircross

Nu orice mașină cu scaune independente are neapărat șapte locuri: după cum demonstrează și Citroen C5 Aircross. Un astfel de automobil, chiar dacă nu are șapte locuri, îți oferă avantajul de a avea trei scaune separate pe bancheta din spate. De asemenea, în ciuda faptul că nu are decât cinci locuri, Citroen îți oferă un suport confortabil pentru cap și, la fel de important, este practic în timpul condusului, iar interiorul este pur și simplu grozav echipat.

Motorul pe benzină de 1,2 litri satisface nevoile majorității oamenilor, cu excepția cazului în care parcurgi distanțe lungi pe autostradă în mod constant. Dacă în general călătorești mult, s-ar putea să-ți fie mai bine cu modelul diesel de 130 CP. Nu este la fel de zdravăn construit ca cel pe benzină, dar rularea lui nu te costă aproape nimic. Există, de asemenea, și un motor hibrid plug-in de 221 CP, care îți permite să mergi aproximativ 50 de kilometri doar cu energie electrică, mai mult decât suficient pentru majoritatea navetiștilor.