brand

Cele mai bune jocuri cu mașini ce pot fi jucate online

Cele mai bune jocuri cu mașini ce pot fi jucate online

În 2022, utilizatorii PlayStation s-au bucurat de o nouă simulare de curse ultra-realistă cu Gran Turismo 7. F1 22 v-a transportat direct în clasa de top a sporturilor cu motor, în timp ce Need for Speed: Unbound a readus seria de jocuri de curse în atenția fanilor.

Nici 2023 nu e mai prejos. Dragi pasionați de curse, mașini și motoare puternice, 2023 ne aduce cele mai bune și așteptate jocuri de curse.

Trackmania

În primăvara acestui an, Ubisoft a lansat Trackmania, un joc de curse tip arcade. Jocul este compatibil cu majoritatea platformelor, cu excepția Nintendo Switch. Odată cu lansarea pe consolă a Trackmania, ne bucurăm de un joc de curse competitiv, distractiv și rapid. Este un joc complex, ideal pentru pasionații sportului cu motor. Varianta pentru desktop a fost lansat în 2020, în timp ce variantele pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One fost lansată în primăvara lui 2023.

F1 23

F1 23, succesorul F1 22, a fost lansat în aprilie 2023. Modul narativ Braking Point a revenit cu un nou capitol palpitant, cu noi rivalități și chiar mai multă dramă în noul F1 23.

Au fost introduse și noile circuite din Qatar și Las Vegas, care se regăsesc și în programul competițional de Formula 1 2023.

Cele mai bune jocuri cu mașini ce pot fi jucate online

Forza Horizon 5

Cel mai recent joc auto de la Playground Games lasă în urmă Insulele Britanice și mută acțiunea în Mexic. Harta lui Forza Horizon 5 este cu 50% mai mare decât cea a lui Horizon 4, când acțiunea se petrecea în Marea Britanie. Puteți conduce prin deșert și treceți prin orașe pitorești mexicane, dar prin și canioane uluitoare. În Horizon 5 vă puteți confrunta cu furtuni care pot provoca vânturi feroce într-o clipă.

Puteți face echipă cu alți jucători și intrați în Forza Horizon 5 pentru o serie de provocari distractive, care vă mențin în acțiune, mereu conectați la distracție.

Drive: Mayhem Multiplier

Lumea gamblingului nu poate fi mai prejos și a fost invadată de jocurile tematice cu mașini. Majoritatea producătorilor de sloturi au scos pe piață diferite titluri, unele mai interesante și atractive ca altele. Un joc remarcabil este Drive: Mayhem Multiplier produs de NetEnt și poate fi jucat în orice casino online.

Acesta este un joc de tip slot foarte interesant, cu o matrice formată din 5 role. Datorită Multiplier Wilds, șansele de reușită la vor crește semnificativ. Este posibil să trebuiască să vă obișnuiți cu adrenalina, deoarece multiplicatorul de linie poate ajunge până la 120x valoarea pariului.

Stuntfest - World Tour

Stuntfest - World Tour, un joc de curse de acțiune foarte neobișnuit va fi lansat exclusiv pentru PC înainte de sfârșitul anului 2023, estompând granițele dintre cursele arcade și sportul extrem.

În acest joc competitiv, 18 jucători concurează unul împotriva celuilalt într-un spectacol de cascadorii pentru a determina câștigătorul. De la Destruction Derby până la curse clasice pe asfalt, totul este inclus aici.

Scopul jocului este de a supraviețui tuturor competițiilor în acest battle royale și de a ieși învingător la sfârșit. La urma urmei, ultimul clasat al fiecărei runde este eliminat.

Forza Motorsport

Răspunsul Microsoft la Gran Turismo 7 poartă numele de Forza Motorsport și va fi lansat în sfârșit, în 2023.

După excursia din Mexic prin intermediul Forza Horizon 5, ramificația sportului cu motor este mult mai realistă și are loc pe trasee clasice. Abia la sfârșitul lui ianuarie 2023, Microsoft a oferit detalii reale tangibile despre acest joc, care va avea peste 500 de mașini, aproximativ 800 de opțiuni unice de upgrade și 20 de locații de pe tot globul.

Forza Motorsport vrea să stabilească noi standarde în ceea ce privește realismul în cadrul jocurilor motorizate. Pe lângă realitatea timpului și condițiile meteorologice, inclusiv efectele asociate asupra stării și temperaturii pistei, simularea de curse dorește, de asemenea, să stabilească noi standarde tehnice și să ofere progrese semnificativ în fizica condusului.

Test Drive Unlimited: Solar Crown

Test Drive Unlimited: Solar Crown este un alt candidat la titlul de cel mai bun joc cu mașini al anului 2023. Inițial jocul era programat pentru lansare în 2022, dar a fost amânat până în acest an, iar zvonurile spun că jocul ar putea vedea luminița de la capătul tunelului abia în 2024. În cea mai recentă ramură a seriei de jocuri de curse, două clanuri concurează unul împotriva celuilalt.

Lupta se poate da între mașini de lux și mașini tunate. Cadrul pentru noul este metropola asiatică Hong Kong, care ar trebui să ofere o varietate de sarcini dincolo de cursele clasice. Acestea includ misiuni de transport și alte pentru care nu trebuie neapărat să vă așezați la volanul unei mașini elegante.

GT Racing 2: The Real Car Experience

GT Racing 2 oferă acces la piste din lumea reală, cum ar fi faimoasa Laguna Seca și peste 1.400 de evenimente pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere. Mașinile cu licență oficială de la peste 30 de producători, cum ar fi Ford și Ferrari, vă ajută să vă dobândiți o experiență de condus cu adevărat autentică prin simpla apăsare a unui buton. E un joc simplu, dar plin de momente inedite ce fac să vă crească adrenalina.

Concluzii

2023 va fi un an foarte bun când vine vorba de jocuri cu mașini. Acestea pot fi practicate pe diferite gadgeturi și platforme, de la clasicul desktop la cele mai puternice smartphone-uri. Multe dintre acestea nu mai necesită instalarea directă, putând fii practicate online prin intermediul site-urilor de jocuri. Inclusiv industria de gambling are a fost invadată cu numeroase jocuri cu mașini, sloturile dedicate fiind printre cele mai căutate și practicate.

Grație evoluției tehnologiei, astăzi ne putem bucura de jocuri cât mai realiste din punct de vedere al graficii, dar și al modului de condus. Sunt jocuri în care producătorii au fost atenți la detalii și transpun jucătorii pe scaunul șoferului într-un mod cât mai realist.