brand

Cele mai bune 9 mașini japoneze în care să investești anul acesta

Cele mai bune 9 mașini japoneze în care să investești anul acesta

Când vine vorba de automobile, industria japoneză se bucură de foarte multă apreciere din partea șoferilor. Este uimitor cum o insulă de dimensiuni relativ modeste din oceanul Pacific reușește să producă bunuri de o calitate atât de remarcabilă. Dar acesta este adevărul. Japonezii sunt lideri mondiali când vine vorba de tehnologie, iar mașinile lor nu sunt o excepție de la această regulă.

Dacă și ție îți plac mașinile japoneze și vrei să investești într-una anul acesta, îți prezentăm în continuare un top cu 9 din cele mai populare alegeri, iar după ce te hotărăști, caută pe platforma noastră cauțimașină.ro, un bolid nou sau rulat, care să-ți îndeplinească așteptările.

9 Mașini japoneze de luat în calcul atunci când vrei să faci o investiție

1. Nissan GT-R

Nissan GT-R a împlinit deja peste 10 ani de când există pe piață, dar vârsta n-o oprește deloc să fie una din cele mai apreciate mașini japoneze de la ora actuală, o investiție de viitor, pe care trebuie s-o iei în considerare dacă îți dorești o mașină niponă.

2. Mazda MX-5

Mazda MX-5 este o mașină adorabilă, care îți oferă o experiență unică, în calitate de mașină decapotabilă. Pentru o companie producătoare de dopuri de plută la origini, spunem noi că Mazda se descurcă destul de bine la design, iar Mazda MX-5 este unul din cele mai reprezentative exemple în acest sens.

3. Suzuki Ignis

Poate că nu avem prea multe motive obiective pentru a recomanda această mașină, care trebuie să recunoaștem că arată cel puțin ciudat, cu forma ei pătrățoasă, nu este nici pe departe ieftine și mai mult, nici nu atinge o viteză uimitoare. Dar are totuși ceva care ne atrage, un iz excentric, așa cum stă bine unei mașini japoneze, care nu ne lasă să ne întoarcem privirea de la acest SUV în miniatură și ne face curioși să ne urcăm la volanului lui și să explorăm lumea.

4. Toyota Supra

Hai să mai lăsăm puțin la o parte discuțiile despre Yaris și să acordăm atenție și altor modele de la Toyota, de exemplu, Supra. Din punct de vedere al design-ului Supra are tot ce îți poți dori de la o mașină japoneză și nici la funcții nu ne dezamăgește cu toate posibilitățile sale de tunare, care îți permit să experimentezi pe pielea ta cum ar fi să te întreci în Fast & Furious.

5. Subaru Impreza WRX

Chiar și cel mai devotat fan al companiei Subaru trebuie să recunoască că atunci când vine vorba de Subaru Impreza WRX nu sunt chiar multe lucruri de discutat, ba chiar putem spune că acest model a trimis din nou în obscuritate această companie japoneză. Dar în America de exemplu, Subaru încă se vinde bine și dacă ei, obișnuiți cu alte standarde de viață, consideră că Subaru încă merită o șansă, de ce nu am face-o și noi?

6. Honda Civic Type R

În Europa Honda Civic Type R este o mașină privită ca un vehicul destul de funky preferat de șoferii cărora nu le place să se încadreze în niciun fel de tipare. Dar în țara sa natală, acest model este unul din cele mai serioase și mai apreciate, un simbol reprezentativ pentru această companie.

7. Lexus LC500

În timp ce majoritatea mașinilor de lux din întreaga lume par să fi fost desenate cu un creion moale, de către o mână de designer foarte experimentat, Lexus LC500, datorită liniilor sale sobre, pare să fi fost decupat cu o katana dintr-o bucată de metal. Dar acest lucru nu este neapărat în dezavantajul lui, acesta fiind unul din modelele preferate de cei care vor să impresioneze prin originalitate, când vine vorba de mașini premium.

8. Isuzu D-Max

Până nu demult, când venea vorba de compania Isuzu, singurul model notabil care ne venea în minte era Defender. Dar există acum și D-Max, o mașină destul de convenabilă la preț, deloc luxoasă, dar exact ce trebuie pentru cei care vor un 4x4 în care să-și poată pune toată încrederea.

9. Mitsuoka Roadster

Compania Mitsuoka poate fi privită ca ultimul bastion al originalității și excentricității japoneze. Mașinile Mitsuoka sunt cel mai bine cunoscute pentru forma lor deosebită, care le face să arate ca niște mașini clasice europene, de lux precum Mk2 Jaguar sau modele vechi de Rolls-Royce sau Bentley. De aceea, dacă vrei să ieși în evidență prin originalitate atunci când îți cumperi o mașină japoneză, o Mitsuoka este alegerea potrivită!