brand

Topul automobilelor Audi în care să investești în anul 2023

Topul automobilelor Audi în care să investești în anul 2023

Audi întotdeauna este o alegere bună dacă îți dorești o mașină fiabilă, în care poți avea deplină încredere și care îți oferă o experiență de condus memorabilă. Într-adevăr, aceste automobile depășesc cu mult bugetul multora dintre noi, dar dacă cauți modelul preferat pe platforma noastră cauțimașină.ro și s-ar putea să-l găsești second hand la un preț convenabil.

Audi A3

Audi A3 este lider printre sedanurile mici de lux. Oferind maniere de condus impresionante, un stil exterior sofisticat și un interior de top, A3 este o alegere excelentă când vine vorba de mașinile din clasa sa. Audi A3 este un vehicul cu 5 locuri care vine în două niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Premium FWD, al cărui preț pornește de la care pornește de la aproximativ 34.000 de euro și vine echipat cu un motor I4 Turbo de 2,0 litri și tracțiune pe față. Se estimează că acest A3 va livra 28 MPG în oraș și 38 MPG pe autostradă.

Audi S3

Audi S3 are un spațiu redus în portbagaj. Dar te cucerește prin manevrabilitate receptivă și habitaclu generos. Audi S3 este un vehicul cu 5 locuri care vine în 3 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Premium Plus, care începe de la 50.595 USD și vine cu un motor I4 Turbo de 2,0 litri și tracțiune integrală. Se estimează că acest S3 va livra 23 MPG în oraș și 32 MPG pe autostradă.

Audi SQ7

Cu 500 de cai putere și șapte locuri, Audi SQ7 este un SUV de înaltă performanță, potrivit pentru familii, foarte palpitant de condus și extrem de practic. Audi SQ7 este un vehicul cu 7 locuri disponibil în două niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Prestige, al cărui preț începe de la aproximativ 90.000 euro și dispune de un motor V8 Turbo de 4,0 litri și tracțiune integrală.

Audi Q5

SUV-ul compact Audi Q5 este o alternativă bună la un sedan de dimensiuni medii, cu caracteristici standard de lux, perfectă la condus și cu o manevrabilitate specifică mașinilor europene, tracțiune potrivită pentru orice vreme și generoasă când vine vorba de bagaje. Audi Q5 este un vehicul cu 5 locuri disponibil în 6 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este SUV-ul Premium Plus linia S, al cărui preț pornește de la 50.000 euro și vine echipat cu motor I4 Turbo de 2,0 litri și tracțiune integrală.

Audi Q8

SUV-ul Audi Q8 oferă o experiență de lux șoferilor săi, datorită stilului său elegant, performanțelor de top și tehnologiei de care dispune. Are un interior superb dacă nu te deranjează lipsa unui al treilea rand de scaune. Audi Q8 este un vehicul cu 5 locuri disponibil în 3 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Premium Plus, cu un preț care începe de la 70.000 de euro și are un motor V6 Turbo de 3,0 litri și tracțiune integrală.

Audi Q7

Audi Q7 oferă trei rânduri de scaune într-un SUV frumos, avansat ca tehnologie. El are tracțiune integrală standard, manevrabilitate precisă și motoare receptive care îl fac o alegere excelentă pentru pasionații de condus, dar al treilea rând este îngust și nu există prea mult spațiu de încărcare. Audi Q7 este un vehicul cu 7 locuri disponibil în 3 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Premium Plus 55, al cărui preț începe de la 65.000 euro și vine echipat cu un motor V6 Turbo de 3,0 litri și tracțiune integrală.

Audi SQ8

Îți dorești o călătorie emoționantă cu spațiu mult pentru familie? Audi SQ8 combină performanța unei super mașini cu luxul extrem și un interior spațios. Audi SQ8 este un vehicul cu 5 locuri disponibil pe piață în două niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Prestige, cu un preț care începe de la 96.000 euro și are sub capotă un motor V8 Turbo de 4,0 litri și tracțiune integrală.

Audi A6 Allroad

Audi A6 Allroad este pe de-o parte un sedan de lux și pe de altă parte un SUV, care poate aborda și unele rute off-road mai ușoare. Totuși, este mai scump decât rivalii săi, mai ales când îl compari caracteristică cu caracteristică. Audi A6 allroad este un vehicul cu 5 locuri care vine pe piață în două niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Prestige, cu un preț care începe de la 70.000 euro și are un motor V6 Turbo de 3,0 litri și tracțiune integrală.