brand

Cele mai bune mașini în care să colinzi Europa. 3 alternative fantastice pentru o astfel de aventură

Cele mai bune mașini în care să colinzi Europa. 3 alternative fantastice pentru o astfel de aventură

Europa este un continent caracterizat prin atât de multă diversitate, cu atât de multe țări, fiecare cu propria sa cultură și istorie, care se reflectă în toate produsele pe care le realizează. Iar automobilele nu fac nicio excepție.

Țări precum Germania, Italia sau Suedia se pricep să facă mașini pentru orice ocazie, dar niciun alt stat nu le întrece la construcția unor automobile cu care să colinzi Europa în lung și-n lat, de la un capăt la altul.

Dacă ți se face cândva poftă de o aventură pe care s-o nu uiți niciodată, cauțimașină.ro a pregătit special pentru tine un top cu cele mai potrivite mașini în care să te urci și pe care să le lași să te conducă în aventura ta incredibilă.

Călătorie de lux în Ferrari 458 Italia sau au automobil similar

Dacă vrei cu adevărat să ai parte de o experiență memorabilă, atunci ce spui de o mașină de lux precum Ferrari 458 Italia?

Aceste mașini de ultimă generație sunt creme de la creme când vine vorba de aventuri pe șosele și mulți oameni visează să aibă șansa de a porni la drum lung cu un astfel de bolid.

Dacă îți permiți, merită să închiriezi un astfel de mobil de la o companie în care poți să ai încredere, sau chiar să investești într-unul căutând exemplarul perfect pe platforma noastră, mai ales că nu multe companii tradiționale de închiriere de mașini oferă spre închiriat mașini de lux, mai ales că sunt atât de scumpe.

Alte opțiuni de mașini de lux disponibile în Europa și care îți oferă experiențe similare cu aventura pe care ți-o poate oferi Ferrari 458 sunt: Lamborghini Huracan și BMW M440i Cabrio.

Călătorie în deplină siguranță cu Volvo XC90

Ca orice altă marcă, și Volvo trezește în inimile pasionaților de automobile o mulțime de sentimente, trăiri pe care nu le are din partea niciunui alt brand. De exemplu, când spui Volvo, te gândești la: durabilitate, siguranță, lux și putere.

Ceea ce s-ar putea să nu realizeze mulți oameni este că aceste calități fac din Volvo să fie perfecte pentru călătoriile rutiere, în special când vine vorba de Volvo XC90. Chiar dacă vara a trecut deja, poate că încă te gândești la la o vacanță prin colțuri mai puțin umblate din Europa înainte de sosirea vremii reci.

Interiorul lui XC90 are mult mult spațiu, nu doar pentru șofer, ci și pentru pasagerii de pe scaunele din spate, ca să nu mai vorbim de faptul că al treilea rând se pliază pentru a crea și mai mult spațiu pentru bagaje. Acest lucru face ca XC90 să fie excelent pentru excursii în grupuri mari sau când vine vorba călătorii în familie, mai ales că scaunele din față sunt fabricate din piele au funcții și mai sunt prevăzute și cu funcțiile de încălzire și răcire, sunt reglabile și vin cu setări de masaj personalizabile.

Cel mai bun bolid pe care să-l iei cu tine la drum lung BMW X5

Nu am fost prea entuziasmați atunci când BMW a anunțat că va lansa un vehicul sport utilitar. Ne-am gândit că pur și simplu un SUV nu ar avea cum să restabilească reputația acestei companii, dar ne-am dat seama că am crești. Nu realizam la vremea aceea în ce direcție se îndreaptă piața sau că Porsche, Audi, Bentley, Rolls Royce sau Lamborghini se potrivesc fix de același lucru.

X5 este vehiculul perfect atât pentru un drum către serviciu și înapoi acasă, cât și pentru o aventură foarte lungă, pe patru roți, care poate începe din România și punctul culminant undeva pe fiordurile din Nord. BMW X5 este un vehicul foarte competent, care nu te va dezamăgi, nici în ceea ce privește aspectul și nici din punctul de vedere al confortului pe care ți-l oferă acest vehicul cu adevărat spectaculos.

Nu este deloc ieftin nici acum, la atâta timp după lansare, dar dacă îți permiți să investești într-un BMW X5 te vei alege nu doar cu un vehicul minunat de condus de zi cu zi, ci și cu o mașină mereu la dispoziția ta când vine vorba de excursii lungi. Foarte lungi.