brand

Top 10 cele mai bune SUV-uri hibride pe care să le cumperi în 2023

Top 10 cele mai bune SUV-uri hibride pe care să le cumperi în 2023

A fost o vreme când SUV-urile erau în mare parte propulsate de motoare diesel, economia puternică de combustibil și performanțele sale musculoase dovedindu-se o alegere bună pentru 4x4 mari și grele. Cu toate acestea, vremurile se schimbă, iar marșul tehnologiei, combinat cu reglementările tot mai stricte privind emisiile, înseamnă că acum există mai multe opțiuni viabile pe masa SUV-urilor, inclusiv modele hibride.

Cu cele mai bune SUV-uri hibride nu trebuie să faci nici un sacrificiu real în ceea ce privește capacitatea. Motoarele electrice fac o treabă bună în replicarea cuplului de joasă putere al unui diesel, dar cu emisii mai mici, în timp ce economia de combustibil tinde să fie mult îmbunătățită în comparație cu opțiunile SUV-urilor pe benzină pură.

Nu cu mult timp în urmă, dacă doreai să conduci un SUV hibrid, Toyota și Lexus erau singurele opțiuni reale, datorită faptului că împărtășesc aceeași tehnologie de pionierat dezvoltată de Toyota. În prezent, există o gamă mult mai largă de SUV-uri hibride și hibride plug-in la dealerii din Marea Britanie, deoarece producătorii răspund la cererea în creștere și la nevoia de a reduce emisiile.

Alegerea mai largă de motorizări hibride înseamnă că ar trebui să existe un SUV sau crossover hibrid potrivit pentru tine, iar noi am alcătuit mai jos o listă cu cele 10 modele preferate de pe piață în prezent.

Selecția noastră include totul, de la hibrizi plug-in super-luxoși - și scumpi - precum Range Rover P440e la SUV-uri mici mai accesibile, bazate pe supermini, precum Renault Captur. Ar trebui să existe ceva care să se potrivească tuturor cerințelor și fiecare mașină care face parte din listă este o opțiune de primă clasă.

De la mild la plug-in hybrid, vă prezentăm top 10 cele mai bune SUV-uri hibride pe care le puteți cumpăra în 2023:

  1. Alfa Romeo Tonale PHEV
  2. Range Rover PHEV
  3. Toyota RAV4
  4. Toyota C-HR
  5. Kia Niro
  6. BMW X5 xDrive 50e
  7. Renault Captur
  8. Toyota Yaris Cross
  9. BMW X1 xDrive30e
  10. Lexus NX450h