brand

Cele mai bune SUV-uri second hand

Cele mai bune SUV-uri second hand

Căutarea unui SUV second hand care să îndeplinească nevoile familiei și să ofere un bun raport calitate-preț poate fi o provocare. Cu o piață în continuă creștere și o mulțime de opțiuni disponibile, a alege cel mai potrivit model poate fi o sarcină dificilă. Iată o listă a celor mai bune 10 SUV-uri second hand care merită să fie luate în considerare pentru achiziția în 2023.

1. Ford Kuga

Ford Kuga este unul dintre cele mai bune SUV-uri second hand pentru familiile care caută un vehicul practic și plăcut la condus. Acest model, introdus în 2019, oferă performanțe solide în curbe și este disponibil cu motorizări hibride eficiente pentru cei care doresc costuri de întreținere reduse. Cu toate acestea, aceste motorizări nu sunt disponibile pentru versiunile anterioare anului 2019.

2. Volvo XC90

Dacă doriți un SUV premium care să nu fie unul dintre modelele germane populare, Volvo XC90 este o opțiune excelentă. Acesta prezintă un design exterior elegant și un interior rafinat, care oferă o experiență de conducere relaxată și confortabilă. XC90 este, de asemenea, un vehicul cu șapte locuri și unul dintre cele mai sigure automobile de pe piață.

3. Dacia Duster

Dacă accesibilitatea este o prioritate, nu trebuie să căutați mai departe de Dacia Duster. Dacia a cunoscut un succes crescând în ultimii ani, oferind prețuri mai mici decât rivalii săi prin renunțarea la unele tehnologii de ultimă generație și designuri extravagante. Duster este plăcut la condus și capabil să satisfacă nevoile șoferilor moderni, iar prețul său de pornire scăzut înseamnă că bugetul dvs. vă va permite să achiziționați un model mult mai nou decât în cazul majorității concurenților.

4. Kia Niro

Deși a fost lansat doar în 2017, Niro s-a impus rapid ca unul dintre cele mai bune SUV-uri second hand în ceea ce privește raportul calitate-preț. Modelul actualizat în 2021 beneficiază de un interior elegant și un design exterior atrăgător. Sunt disponibile motorizări hibride, plug-in hibride și electrice, oferind o cale accesibilă spre mobilitatea electrificată. Garanția transferabilă de șapte ani oferită de Kia este, de asemenea, un avantaj atrăgător.

5. Volkswagen T-Cross

Piața SUV-urilor mici este în plină dezvoltare, iar Volkswagen T-Cross este unul dintre cele mai bune modele disponibile. Acest model oferă un spațiu interior generos, un design atractiv și performanțe solide pe drum. T-Cross se remarcă prin fiabilitate și costuri reduse de întreținere, fiind o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV second hand.

6. Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq oferă o combinație excelentă de spațiu interior, practicalitate și eficiență, fiind unul dintre cele mai bune SUV-uri second hand pentru familiile cu bugete medii. Acest model dispune de un interior bine echipat și oferă un nivel ridicat de confort și fiabilitate, făcându-l o alegere ideală pentru familiile care au nevoie de un vehicul spațios și economic.

7. Audi Q2

Dacă sunteți în căutarea unui SUV compact premium, Audi Q2 este o opțiune excelentă. Acest model combină un design atrăgător cu un interior sofisticat și o serie de tehnologii avansate, oferind o experiență de conducere de înaltă calitate. Q2 se remarcă, de asemenea, prin fiabilitate și economie de combustibil, fiind o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV second hand premium.

8. Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross este o opțiune excelentă pentru cei care caută un SUV second hand cu costuri reduse de combustibil. Acest model oferă o economie de combustibil impresionantă, datorită motorizării sale hibride eficiente. Yaris Cross dispune de un interior spațios și confortabil, fiind o alegere ideală pentru familiile care au nevoie de un vehicul economic și fiabil.

9. Mazda CX-5

Mazda CX-5 este un SUV second hand remarcabil datorită designului său atractiv, calității interioare și performanțelor solide pe drum. Acest model oferă un nivel ridicat de confort și un interior bine echipat, având o reputație excelentă în ceea ce privește fiabilitatea. CX-5 se remarcă prin performanțele sale dinamice și plăcerea de a conduce, fiind o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV second hand de înaltă calitate.

10. Kia Sportage

Kia Sportage este un SUV second hand popular datorită combinației sale de versatilitate, design atractiv și garanție generoasă. Acest model oferă un interior spațios și confortabil, precum și o serie de tehnologii avansate, făcându-l o alegere ideală pentru familiile care au nevoie de un vehicul fiabil și bine echipat.

În concluzie, există o varietate de SUV-uri second hand de calitate disponibile pe piață, fiecare cu propriile sale avantaje și caracteristici. Când alegeți cel mai potrivit SUV second hand pentru nevoile dvs., luați în considerare factori precum spațiul interior, eficiența, fiabilitatea și prețul. Cu atâtea opțiuni excelente disponibile, sunteți sigur să găsiți un SUV care să vă satisfacă nevoile și să vă ofere un transport de încredere și confortabil pentru ani de zile.