brand

Top 10 cele mai bune SUV-uri de oraș de cumpărat 2023

Top 10 cele mai bune SUV-uri de oraș de cumpărat 2023

SUV-urile mici, cunoscute și sub numele de crossovere, sunt o afacere mare pentru producătorii auto. Cele mai multe modele se bazează pe bazele unor supermini, dar se laudă cu o poziție de condus ridicată și cu un plus de flexibilitate pe care mulți automobiliști le doresc. Această combinație de costuri de funcționare mai mici și mai mult spațiu permite acestor SUV-uri mici să fie atractive nu numai ca alternative viabile la supermini, ci și ca rivali pentru mașinile de familie mai tradiționale.

Mașinile din prima generație, cum ar fi Nissan Juke și Renault Captur, au stabilit un punct de referință pentru SUV-urile mici, iar astăzi, piața a evoluat rapid, cu un număr mare de producători care încearcă acum să atragă cumpărătorii.

Există un SUV mic pentru aproape toată lumea, așa că, indiferent dacă acordați prioritate confortului, practicitate, sportivitate sau stil - sau orice combinație a acestora - există cu siguranță ceva care să vi se potrivească.

Lista noastră nu face decât să zgârie suprafața a ceea ce este disponibil pe piața SUV-urilor mici, dar considerăm că modelele din topul nostru de 10 sunt cele mai bune din gama actuală.

  1. Kia Niro
  2. Renault Captur
  3. Ford Puma
  4. Kia Soul EV
  5. Toyota Yaris Cross
  6. Skoda Kamiq
  7. Volkswagen T-Cross
  8. Peugeot 2008
  9. Citroen C3 Aircross
  10. Dacia Duster