brand

Cele mai bune mașini electrice până acum în 2023

Cele mai bune mașini electrice până acum în 2023

Dacă vă gândiți să cumpărați o mașină electrică în 2023, de ce nu aruncați o privire la selecția noastră a unora dintre cele mai bune EV-uri de pe piață în acest moment.

Presiunea este în creștere asupra automobiliștilor europeni pentru a renunța la vehiculele lor pe benzină și diesel și a trece la mașini pur electrice, dar care sunt cele mai bune mașini electrice disponibile pentru a cumpăra acum pe piața auto din Europa?

Numărul mașinilor electrice de pe șoselele din Europa continuă să crească, pe măsură ce tot mai multe EV-uri noi sunt lansate și modele electrice de ocazie devin tot mai disponibile. Alegerea mașinilor electrice noi puse în vânzare pentru consumatori va continua să se extindă, pe măsură ce tot mai mulți producători se vor alătura acestei tehnologii, în vederea pregătirii pentru înăsprirea reglementărilor privind emisiile și pentru viitoarele interdicții de vânzare a mașinilor noi pe benzină și diesel în Europa și în alte țări.

În același timp, infrastructura de încărcare a mașinilor electrice de pe batranul continent se îmbunătățește, ceea ce face ca mașinile electrice să devină mai viabile pentru tot mai mulți oameni. Disponibilitatea mai largă a încărcătoarelor rapide și rapide la domiciliu și la locul de muncă, precum și în spațiile publice, înseamnă că este mai ușor ca niciodată să faci trecerea la un BEV (Battery Electric Vehicle) și să te bucuri de costurile de funcționare mai mici ale acestuia cu un inconvenient relativ mic. Chiar dacă nu vă puteți descurca cu un EV pur, hibrizii plug-in de astăzi oferă o opțiune bună de mijloc de drum.

Deși unii clienți ar putea fi încă puțin reticenți în ceea ce privește trecerea la energia electrică, un avantaj esențial este faptul că există o selecție mare și în creștere de modele din care puteți alege. Există EV-uri de dimensiuni mici, de dimensiuni de mașină de oraș, cum ar fi Fiat 500, dar este spațiul mașinilor electrice de familie de dimensiuni medii în care alegerea se extinde rapid. Elegantul Hyundai Ioniq 5 este o opțiune talentată, în timp ce impresionantului Nissan Ariya, un automobil multifuncțional superb și mașina noastră a anului 2022, i s-a alăturat mașina sa soră Renault Megane E-Tech.

Vă dezvăluim aici selecția noastră de opțiuni EV actuale și, în partea de jos a acestei pagini, vă oferim câteva sfaturi de top care vă vor ajuta să decideți dacă o mașină electrică este potrivită pentru dumneavoastră...

  1. Nissan Ariya
  2. Renault Megane E-Tech
  3. Hyundai Ioniq 5
  4. Kia EV6
  5. Skoda Enyaq
  6. Kia Niro EV
  7. Fiat 500
  8. BMW i4
  9. Tesla Model Y