brand

Cele mai bune 10 crossover-uri pe care să le cumpărați în 2023

Cele mai bune 10 crossover-uri pe care să le cumpărați în 2023

SUV-urile mici, cunoscute și sub numele de crossover-uri, au devenit extrem de populare în ultimii ani. Acestea oferă o combinație de dimensiuni potrivite pentru oraș, o poziție de condus ridicată și spațiu suplimentar care atrage mulți conducători auto. În acest articol, vă vom prezenta cele mai bune 10 modele de SUV-uri mici pe care să le luați în considerare în 2023.

Top 10 crossover-uri pe care să le cumpărați în 2023

1. Hyundai Kona

Hyundai Kona este un model care impresionează atât prin designul său, cât și prin performanțele tehnice. Noua generație a modelului Kona oferă mai mult spațiu în habitaclu, o capacitate mai mare de încărcare și o gamă variată de opțiuni de motorizare, incluzând și varianta electrică. Hyundai promite o autonomie de până la 490 de kilometri pentru modelul Kona Electric, o performanță impresionantă pentru un SUV de dimensiuni mici.

2. Jeep Avenger

Jeep Avenger este o opțiune excelentă pentru cei care doresc un SUV mic, dar capabil. Deși este un model complet electric, Avenger nu face compromisuri când vine vorba de capacitatea de a face față terenului accidentat. Ofere un spațiu generos în interior și o autonomie de până la 400 de kilometri.

3. Kia Niro

Kia Niro este un model care se remarcă prin designul său atrăgător și prin tehnologia avansată pe care o utilizează. Noul Niro este disponibil în variante hibrid și plug-in hybrid, dar și în versiunea total electrică, Niro EV. Aceasta din urmă oferă o autonomie impresionantă de 460 de kilometri.

4. Renault Captur

Renault Captur este un model care combină stilul cu substanța. Deși este un SUV de dimensiuni mici, Captur oferă un spațiu surprinzător de generos în interior. În plus, oferă o variantă plug-in hybrid cu o putere de 158 CP și o autonomie electrică de 50 de kilometri.

5. Ford Puma

Ford Puma este unul dintre cele mai bine vândute modele din Europa și nu este greu de înțeles de ce. Combinația de agilitate și spațiu oferită de Puma îl face o opțiune foarte atractivă pentru mulți cumpărători. Varianta de top, Puma ST, oferă o putere de 197 CP.

6. Kia Soul EV

Kia Soul EV este o opțiune excelentă pentru cei care caută un SUV mic complet electric. Soul EV oferă performanțe bune, confort și tehnologie avansată. Deși prețul este destul de ridicat, beneficiile includ costuri de funcționare reduse, posibilitatea de a folosit un tichet Rabla Plus.

7. Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross este o variantă mai robustă a modelului Yaris. Cu un design atrăgător și o înălțime de rulare mai mare, Yaris Cross promite o performanță bună în condiții de teren accidentat. Modelul utilizează același sistem de propulsie hibrid de 1,5 litri ca și modelul Yaris, oferind un consum de combustibil de peste 4.5 l/100km.

8. Skoda Kamiq

Skoda Kamiq este un model de intrare în gama de SUV-uri a mărcii cehă. Deși este un model de dimensiuni mici, Kamiq oferă un spațiu generos în interior și un portbagaj mare.

9. Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross este unul dintre cele mai bune modele din clasa SUV-urilor mici. T-Cross se remarcă prin designul său atrăgător și prin performanțele tehnice pe care le oferă.

10. Peugeot 2008

Peugeot 2008 se remarcă prin designul său modern și prin sistemul de propulsie eficient. Acest model este disponibil și în varianta complet electrică, oferind o autonomie generoasă.

În încheiere, oricare dintre aceste modele de SUV-uri mici ar putea fi o alegere excelentă pentru 2023. Alegerea depinde de preferințele și nevoile dumneavoastră specifice. Fie că sunteți în căutarea unui model electric, hibrid sau cu motor pe benzină, există opțiuni pe piață care să se potrivească cu cerințele dumneavoastră.