brand

Cele mai bune 10 SUV-uri mici 4x4 pe care să le cumperi în 2023

Cele mai bune 10 SUV-uri mici 4x4 pe care să le cumperi în 2023

În mediul auto actual, SUV-urile mici domină piața datorită combinației lor seducătoare de stil, spațiu și capacitate off-road. Dar care sunt cele mai bune 4x4 mici pe care să le cumpărați în 2023? Acest articol vă va prezenta topul celor mai bune modele de pe piață, analizând în detaliu performanțele, tehnologia și designul fiecăruia.

1. Skoda Karoq

Skoda Karoq este un performer de top în mai multe domenii. Nu numai că a fost Mașina Second Hand a Anului pentru 2022, dar este și cel mai bun 4x4 mic al nostru. Toate versiunile Karoq oferă multă practicabilitate și spațiu pentru folosirea în familie, împreună cu un nivel bun de confort și tehnologie la bord. Optați pentru o versiune cu tracțiune integrală și puteți adăuga unele abilități de off-road la acest mix deja impresionant.

2. BMW X1

X1 a fost un mare vânzător pentru BMW de când a lansat-o pentru prima dată în 2009, iar modelul cel mai recent continuă să aibă multe apeluri. Cel mai recent X1 este mai mare decât predecesorul său, dar brandul susține că este acum una dintre cele mai eficiente mașini din clasa sa. În mod tipic pentru BMW, X1 este și distractivă de condus - în special atunci când selectați modul de condus „Sport”.

3. SEAT Ateca

Ateca a fost primul SUV al SEAT și s-a dovedit rapid a fi un mare succes atunci când a fost lansat în 2016. Poate fi acum unul dintre membrii mai vechi ai liniei de produse a brandului spaniol, dar continuă să fie unul dintre cele mai bune.

4. Range Rover Evoque

Deși arată destul de similar cu originalul, a doua generație Range Rover Evoque a beneficiat de unele schimbări destul de mari sub piele. Nu numai că are cea mai recentă tehnologie de infotainment a firmei, dar poate fi și specificată cu un sistem de propulsie ușor sau hibrid plug-in.

5. Dacia Duster

Dacia Duster nu este doar una dintre cele mai ieftine mașini de pe această listă, este de asemenea una dintre cele mai ieftine mașini pe care le puteți cumpăra. Duster în sine este un off-roader capabil care poate rușina 4x4 de multe ori prețul său, datorită unei înălțimi de 201mm și a unei adâncimi de vădare de 350mm.

6. Mercedes EQA

EQA este SUV-ul electric de intrare al Mercedes, dar asta nu înseamnă că nu este de lux. Bazat pe Mercedes GLA, EQA arată distinctiv datorită grilei sale flush și luminilor spate de lățime completă, dar este dedesubtul mașinii unde magia se întâmplă.

7. Alfa Romeo Tonale PHEV

La câțiva ani după ce a introdus primul său SUV, Stelvio, Tonale al Alfa Romeo este prima sa intrare în capătul mai mic al pieței SUV. Nu este deloc o încercare proastă, de asemenea. Există o mulțime de fler de design tipic și relativitatea exclusivă a insignei Alfa ajută Tonale să iasă în evidență din mulțime.

8. Volvo XC40

Într-un segment atât de disputat, SUV-ul de lux mic al Volvo se mândrește cu o combinație de o plimbare confortabilă și o cabină elegantă. Acestea fac din XC40 o mașină minunată pentru a petrece timp, chiar dacă nu este cea mai distractivă de condus.

9. Jeep Renegade

Aspectul retro cu pătrate al Renegade este un semn al lungului sânge de patru tracțiuni al brandului. Dar dacă doriți un Renegade 4x4 capabil să vă ducă off-road, va trebui să alegeți una dintre versiunile 4xe mai scumpe.

10. Peugeot 3008 Hybrid4

Deși Peugeot 3008 Hybrid4 este la capătul superior a ceea ce ați putea numi un mic 4x4, nu este mult mai mare decât BMW X1. Sistemul plug-in hibrid al 3008 folosește două motoare electrice - fiecare conducând un ax.

În concluzie, există multe opțiuni excelente pentru cei care caută un 4x4 mic. Aceste modele oferă o combinație perfectă de stil, spațiu și capacitate off-road, făcându-le o alegere excelentă pentru orice cumpărător de mașini.

Top 10 cele mai bune SUV-uri mici 4x4

  1. Skoda Karoq
  2. BMW X1
  3. SEAT Ateca
  4. Range Rover Evoque
  5. Dacia Duster
  6. Mercedes EQA
  7. Alfa Romeo Tonale PHEV
  8. Volvo XC40
  9. Jeep Renegade
  10. Peugeot 3008 Hybrid