brand

Cele mai bune mașini hibride diesel din 2023

Cele mai bune mașini hibride diesel din 2023

Mașinile electrice păreau cândva sigure că vor fi viitorul de facto al automobilului. Dar recenta decizie a UE de a excepta mașinile cu motor electric și costul tot mai mare al energiei electrice înseamnă că există încă argumente în favoarea motorului cu combustie. Cele mai bune mașini hibride combină o parte din conducerea cu emisii zero a unui vehicul electric cu puterea de tracțiune a motorului cu ardere internă. Cele mai bune mașini hibride diesel se potrivesc cu adevărat persoanelor care conduc mult în oraș și pe autostradă.

În prezent, nu există multe mașini hibride diesel la vânzare. Ceea ce este păcat, deoarece acestea funcționează deosebit de bine împreună. Mai ales hibrizii plug-in, care pot aluneca cu energie electrică pe străzile aglomerate, apoi pot avea un motor diesel pornit pentru a putea trage economic pe autostradă.

Această listă conține mașini hibride plug-in și hibride ușoare.

Mercedes-Benz Clasa E

Clasa E este populară în întreaga lume - de la directori executivi la șoferi de taxi - și toți cei care se află între ei. Se concentrează fără rușine pe confort și este una dintre cele mai moi și mai iertătoare berline premium de pe piață.

Există o serie de motoare oferite, iar cel despre care vorbim aici este hibridul plug-in diesel, denumit E300de. Este alegerea din gamă, cu un motor diesel puternic de 2,0 litri și 306 CP și un pachet de baterii capabil să parcurgă aproape 50 de kilometri. Este cu adevărat o mașină de croazieră epică, fiind silențioasă, cu picioare lungi și rapidă.

BMW Seria 3

În ceea ce privește bifarea de cutii, foarte puține mașini se apropie de un BMW Seria 3. Este potrivit pentru familie? Da. Rapid și distractiv? Da. Economică? Un mare șah.

Forma prietenoasă pentru familie vine cu o configurație infotainment de clasă, elementul de distracție urmează setării excelente a șasiului și distribuției greutății, în timp ce economia este oferită de motorul diesel hibrid ușor. Modelul 320d este cea mai populară alegere a Seriei 3, deoarece este lin și rapid, este disponibil cu tracțiune integrală și este capabil să atingă 4.7 l/100km în condiții reale.

Land Rover Range Rover

Opulența nu poate fi mai decadentă decât aceasta. Este Mașina noastră de lux a anului, și pe bună dreptate. Interiorul este o lecție de splendoare, de la scaunele mari și confortabile până la gadgeturile de înaltă tehnologie și configurațiile de infotainment intuitive, dar spectaculoase. Călătoria cu suspensie pneumatică este magistrală și sunt foarte puține mașini care se pot apropia de ea în ceea ce privește confortul.

unt oferite două opțiuni diesel mild hybrid. D300 și D350 sunt, în esență, același motor, cu două stări de reglaj diferite. Primul are 300 CP, iar cel de-al doilea 350 CP, de unde și denumirile. Aceste motoare sunt silențioase, puternice și surprinzător de economice. Vă puteți aștepta la aproape 5.5 l/100Km pe o cursă lungă.

Volvo XC60

Volvo s-a scuturat de mult timp de imaginea de proprietar de magazin de antichități care are nevoie de o mașină de patrimoniu în favoarea unui tânăr profesionist care caută o mașină sigură și economică pentru familia sa.

XC60 se situează între XC40 și XC90 în gama de SUV-uri Volvo. Ne place natura relaxată a mașinii - de la interiorul îngrijit, fără complicații, până la scaunele mari și confortabile și tehnologia de siguranță de top. Toate modelele sunt mild hybrid, iar dieselul oferă o valoare mai bună decât cel pe benzină, deoarece ar trebui să atingă cel puțin 6.0 l/100Km.

Mazda CX-60

Mazda este o companie care nu urmează neapărat mulțimea. Ea evită configurațiile masive și sofisticate de infotainment în favoarea unor modele mai mici și mai ușor de utilizat.

Și continuă să meargă împotriva curentului cu cel mai recent model al său. CX-60 folosește un motor diesel mild hybrid de 3,3 litri. Este puternic, energic și fără stres. 4.7 l/100Km ar putea fi în cărți, ceea ce este lăudabil având în vedere dimensiunea mașinii. Alte beneficii includ interiorul, care poate fi dotat cu finisaje delicioase din lemn de arțar alb.

Mercedes-Benz GLE

Mercedes GLE este al doilea cel mai mare SUV al vedetei cu vârf și îndesat, după GLS, pe care chiar și americanii îl consideră destul de mare. Principalul beneficiu al mărimii este că poate fi avut cu șapte locuri, iar interiorul este de-a dreptul enorm. Grozav pentru o familie în creștere, așadar.

Bineînțeles, și multă tehnologie și lux. Există două ecrane duble de 12,3 inchi, care arată elegant și sunt configurabile aproape la nesfârșit. Sistemul hibrid plug-in diesel utilizat aici este același cu cel de la Clasa E din fruntea acestei liste, deși nu este la fel de economic, deoarece trebuie să transporte o greutate ceva mai mare.

BMW Seria 5 break

Unul dintre cele mai dezirabile break-uri de pe piață și perfect dacă vi se pare că SUV-urile sunt cam stângace. Seria 5 break, la fel ca și celelalte BMW din această listă, este foarte plăcut de condus, ceea ce îl face să fie hibridul diesel break preferat dacă vă place să luați din când în când drumul pitoresc spre casă.

Dieselul mild hybrid oferit aici este același cuplu, rafinat și surprinzător de rapid pe care îl veți găsi la Seria 3.

BMW X5

X5 este pur și simplu cel mai complet SUV mare de pe piață. Altele ar putea fi mai confortabile sau mai bune în off-road, dar ca pachet pentru transportarea familiilor în lux, nu prea multe îl pot atinge. Ajută și faptul că vine cu motoare musculoase, perfecte pentru a transporta oameni și bagaje sau pentru a tracta o remorcă.

Dacă doriți, puteți, dacă doriți, să specificați un motor diesel mild hybrid cu șase cilindri în linie de 3,0 litri în BMW X5. Sprintul de la 0 la 100 km/h se face în mai puțin de șase secunde și ar trebui să ajungă la 65 km/h. De asemenea, este incredibil de lin.