brand

Jocuri de jucat in masina: o selecție pentru a petrece timpul pe drum

Jocuri de jucat in masina: o selecție pentru a petrece timpul pe drum

Călătoriile lungi cu mașina pot deveni monotone foarte rapid, în special dacă vorbim despre un traseu lung. Dar acest lucru poate fi evitat foarte ușor dacă faci câteva pregătiri din timp. Pentru a face timpul să treacă mai repede și a evita plictiseala, puteți juca mai multe jocuri amuzante și captivante.

De la jocuri simple precum Fazan sau Numără Mașinile, la jocuri de cazino online am pregătit o listă ce te va inspira pentru ca nicio călătorie cu mașina să nu mai fie gri și plictisitoare.

Jocuri Inspirate din Cazino pentru Pasagerii din Spate

Începem cu categoria de jocuri de jucat in masina adulti și explorăm câteva idei de jocuri de cazino ce se pot desfășura la fel de bine pe drum. Poți încerca jocurile fizic sau online de pe telefon. Dacă nu știi de unde să începi, gamblingorb-ro.com vine în ajutorul tău cu o mulțime de review-uri de cazinouri online pentru a te bucura la maxim.

Iată câteva sugestii pentru a transforma drumul cu mașina într-o experiență ca de cazino:

  • Poker - ce metodă mai bună de a face timpul să zboare decât o partidă de poker? E drept, ar ajuta să călătorești într-un SUV și să fie numai două persoane pe bancheta din spate pentru a avea un loc pe care să-l reinventezi ca suprafață de joc. Poți juca varianta clasică cu 5 cărți unde poți înlocui cărțile pentru a forma mâini câștigătoare sau varianta Texas Hold’Em. Ambele sunt la fel de captivante și distractive iar pasagerul din dreapta poate să fie oricând dealerul.
  • Blackjack - dacă ți se pare că o mână de poker durează prea mult și necesită prea multă atenție la adversar (lucru ceva mai dificil atunci când ești într-o mașină în mișscare), de ce nu încerci Blackjack? Mâinile sunt mai scurte și nu trebuie să fii atent la nimic altceva decât să fii cât mai aproape de 21 fără să depășești această valoare. Din nou, poți folosi spațiul dintre pasagerii din spate pe post de masa de blackjack și jocul se poate desfășura cu ușurință chiar și pe drumuri virajate pentru că nu trebuie să-ți faci griji de chipsuri sau alte elemente care pot cădea.

Totuși, dacă ți se pare prea complicat să te joci Poker sau Blackjack în mașină, datorită lipsei de spațiu sau a amenințării răului de mișcare, poți face acest lucru online. Aplicațiile pentru telefoanele mobile oferă o mulțime de jocuri online de cazino pentru a face timpul să treacă rapid.

Jocuri pentru Toți Pasagerii

Cel mai bine este atunci când toată lumea contribuie la joc. Chiar dacă trebuie să se concentreze la drum, șoferul poate fi implicat în câteva jocuri ușoare care chiar îl vor ajuta să nu se plictisească.

Iată câteva dintre jocurile ce pot fi jucate de toți pasagerii:

  • Numără mașinile - un joc distractiv și simplu, potrivit pentru toate vârstele ce poate fi juca chiar și de șofer. Se alege un model sau culoare de mașină la începutul jocului și apoi fiecare dintre participanți începe să numere. Câștigătorul este cel care reușește să identifice cele mai multe mașini conform regulilor.
  • Alfabetul numerelor de înmatriculare - fiecare jucător trebuie să găsească, pe rând, literele alfabetului pe plăcuțele de înmatriculare ale altor mașini din trafic. Câștigă jucătorul care termină primul alfabetul.
  • Fazan - continuăm lista de jocuri de juca in masina cu un clasic printre românia. Jocul începe cu unul dintrre jucători spunând alfabetul. Apoi, următorul jucător spune STOP și i se dă o literă. Al treilea jucător va spune primul cuvânt cu litera respectivă iar următorii vor trebui să construiască cuvinte cu ultimele două litere din cuvântul precedent. Scopul este să închizi persoana de după tine prin cuvinte care se termină cu NR, ND, RT sau alte combinații din care nu se pot porni alte cuvinte.
  • Ce încape într-o valiză - dacă vrei să joci jocuri in masina, nu poți rata acest joc distractiv și provocator. Începutul seamănă cu cel de la Fazan dar aici nu va trebui să continui cuvântul jucătorului precedent. Pur și simplu trebuie să enumeri obiecte și ființe care încap într-o valiză care încep cu litera dictată la începutul jocului.
  • Plec și iau cu mine - pentru inspiratie de jocuri in masina la drum lung, nu poți rata acest exemplu provocator ce testează memoria participanților. Jocul începe prin stabilirea subiectului - legume, animale, fructe, etc. Apoi, primul participant va începe prin a spune construcția “Plec și iau cu mine” urmată de un obiect din categoria selectată care începe cu prima literă din alfabet. Al doilea va trebui să adauge un alt obiect cu a doua literă din alfabet și tot așa. Jucătorul care uită înșiruirea exactă a tuturor cuvintelor rostite până atunci, pierde.

Lista poate continua cu alte 50 jocuri de jucat in masina ce au reguli sau mecanisme asemănătoare dar cu acestea 5 ar trebui să faci față oricărui drum cu mașina, fie că mergi prin țară sau în afara ei.

Ești Gata de Drum?

Acum ai o listă sănătoasă de jocuri distractive și de cazino pe care să le încerci la următoarea excursie cu mașina. Fie că alegi jocurile fizice, pe cele verbale sau să joci online de pe un dispozitiv mobil, important este să te distrezi și să fii în siguranță tot timpul. Deci nu uita să te asiguri că orice joc alegi, nu deranjează sau incomodează șoferul în vreun fel.