partner

Vrei o mașină pe comandă? SabAuto ți-o aduce în 14 zile

Politică de confidențialitate

Cine suntem?

Acest website, https://cautimasina.ro, operează pe teritoriul României ca pagină de prezentare și de promovare a companiei WEBORATORY CAPITAL S.R.L., o societate comercială cu răspundere limitată, înregistrată conform legislației în vigoare la Registrul Comerțului cu numărul: J40/14619/2020 și codul unic de înregistrare fiscală: 43276159. Sediul social WEBORATORY CAPITAL S.R.L. este STR. GEORGE RANETTI, NR.2-8, LOTUL 1, TRONSON 1, ET.7, AP.1706, Sector 6, BUCURESTI, Romania.

Ce fel de date personale colectăm și de ce le colectăm?

Analitice

Datele analitice, sunt colectate și prelucrate de module precum Google Analytics, nelimitându-ne doar la acesta, pentru a realiza diferite statistici generale. Ele oferă un portret robot al cititorului, numărul de cititori ale acestui website, precum și alte date statistice. Astfel de date, ne sunt uneori solicitate de terțe entități cu care colaborăm și anume companii și persoane fizice care doresc să încheiem un parteneriat pentru promovarea serviciilor lor. A se reține faptul că nu colectăm și nici nu distribuim terților datele dumneavoastră personale prin care puteți fi identificat în mod direct, cu excepția recenziilor în care clienții noștri își dau acordul scris de a fi menționați pe site cu numele personal și compania pentru care lucrează.

Formulare de contact

Website-ul https://cautimasina.ro folosește formulare tipizate de contact pentru a facilita comunicarea cu potențialii clienți. Când unul din vizitatorii website-ului nostru completează un formular de contact colectăm de la acesta datele cerute în formular precum și adresa IP a vizitatorului.

Ce drepturi aveți asupra datelor dumneavoastră?

Dacă ați furnizat date personale pe website-ul https://cautimasina.ro conform politicii GDPR în vigoare, aveți în orice moment dreptul de a ne contacta la adresa contact@cautimasina.ro și cere să ștergem datele dumneavoastră din baza noastră de date. Aceste date nu includ datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Cum vă protejăm datele?

Datele dumneavoastră cu caracter personal, dar și adresa IP nu vor fi divulgate terțelor companii sau persoane, cu excepția celor numite mai sus. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați oricând ștergerea datelor cu caracter personal din baza noastră de date.