brand

Noul Volkswagen T-Cross 2024 debutează cu faruri actualizate și un nou ecran tactil

Noul Volkswagen T-Cross 2024 debutează cu faruri actualizate și un nou ecran tactil

Volkswagen, un producător de automobile de renume mondial, a lansat recent actualizări pentru modelul său popular, T-Cross. Cu un istoric solid de 1,2 milioane de unități vândute, T-Cross a fost un succes tăcut pentru Volkswagen.

Exteriorul noului T-Cross 2024 aduce câteva modificări semnificative. În primul rând, dimensiunile vehiculului s-au schimbat. Cu spoilerele restilizate, lungimea mașinii a crescut cu 27 mm, ajungând la 4.135 mm.

Noul T-Cross va fi disponibil în trei culori noi: Galben Grape, Albastru Clear și Roșu Kings. Aceste culori vii și vibrante aduc un plus de farmec mașinii, făcând-o să iasă în evidență pe drum.

Un alt aspect remarcabil al designului exterior sunt farurile. Volkswagen a renunțat la farurile halogen tradiționale în favoarea farurilor LED. Aceasta este o schimbare majoră, deoarece farurile LED oferă o vizibilitate mai bună pe timp de noapte.

În funcție de model, noul T-Cross va veni echipat cu jante de 16 sau 17 inch. Aceasta oferă o mai mare varietate de opțiuni pentru clienți, permițându-le să aleagă modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor lor.

Noul Volkswagen T-Cross 2024 debutează cu faruri actualizate și un nou ecran tactil

În interior, toate versiunile noului T-Cross vor veni cu un instrumentar de bord digital, cu diagonala de 8 sau 10 inch. Acesta este un pas înainte în tehnologie, oferind șoferilor acces la informații vitale despre vehicul într-un mod eficient și ușor de citit.

Centrul consolei va găzdui un ecran liber cu o diagonală de 8 inch pe modelele T-Cross mai ieftine sau un ecran de 9,2 inch pe cele mai scumpe. VW susține că sistemul de infotainment utilizează cea mai recentă tehnologie hardware și software.

Capacitatea de încărcare a portbagajului variază între 385 și 1.281 de litri, în funcție de poziția banchetei din spate. Acest lucru face ca noul T-Cross să fie un vehicul extrem de practic, capabil să se adapteze la o varietate de nevoi de transport.

Gama de motorizări include unitatea de 1,0 litri TSI, cu 95 sau 116 CP. Există și un motor de 1,5 litri cu 150 CP, care funcționează exclusiv alături de transmisia DSG.

În funcție de motor, T-Cross poate veni cu o transmisie manuală cu 5 sau 6 trepte sau cu una automată DSG cu 7 trepte. Toate aceste opțiuni oferă o gamă largă de alegeri pentru șoferi, permițându-le să aleagă modelul care se potrivește cel mai bine stilului lor de condus.

Comenzile pentru noul Volkswagen T-Cross facelift vor fi deschise în toamna acestui an, iar primele exemplare vor fi livrate în primul trimestru din 2024. Acest lucru înseamnă că fanii brandului Volkswagen vor avea de așteptat câteva luni bune înainte de a putea pune mâna pe acest model actualizat.

Noul Volkswagen T-Cross 2024 este, fără îndoială, o evoluție majoră față de modelul anterior. Cu numeroase îmbunătățiri atât în interior, cât și în exterior, precum și cu opțiuni de motorizare variate, acest model promite să fie un succes pe piața auto.