brand

VW T-Cross Facelift a fost surprins fără aproape niciun camuflaj

VW T-Cross Facelift a fost surprins fără aproape niciun camuflaj

Am văzut pentru prima dată Volkswagen T-Cross actualizat în luna februarie a acestui an, iar apoi un alt prototip a fost surprins pe la mijlocul lunii aprilie. Astăzi, avem un nou lot de fotografii spion cu crossoverul entry-level de la Volkswagen și acestea par să înfățișeze modelul aproape fără camuflaj care să acopere exteriorul.

Totuși, nu este vorba de un prototip complet lipsit de camuflaj. La o privire mai atentă, veți observa că partea frontală are o deghizare inteligentă în jurul proiectoarelor de ceață, care imită aspectul actualului T-Cross. Cu toate acestea, blocurile optice vor primi o nouă formă, împreună cu farurile, care vor primi și ele o nouă formă exterioară. Grila superioară pare un pic mai mare și prezintă un nou model. Există modificări și la grila inferioară a barei de protecție.

Situația este similară și în partea din spate. Există o bandă care ascunde porțiuni ale stopurilor, ceea ce sugerează o nouă grafică internă pentru unitățile LED. Panoul care leagă luminile spate ar putea primi, de asemenea, ajustări, în timp ce bara de protecție ar putea primi mici modificări pentru a se potrivi mai bine cu bara de protecție față revizuită.

Aspectul actualizat nu va fi însoțit de noi motorizări, deoarece nu ne așteptăm la nicio schimbare în departamentul motoarelor. În Europa, motorul TSI de 1,0 litri cu trei cilindri va continua să servească drept opțiune de bază, în timp ce motorul de 1,5 TSI cu patru cilindri va rămâne motorul emblematic. Un motor diesel de 1,6 litri a fost disponibil anterior pentru crossover, dar acesta nu mai este o opțiune pe majoritatea piețelor de pe Bătrânul Continent.

T-Cross facelift este așteptat să debuteze mai târziu în acest an, urmând să fie pus în vânzare posibil înainte de sfârșitul anului 2023. Poziționat sub T-Roc în gama de modele Volkswagen cu o mare pondere de crossovere, vehiculul mai mic și înalt își împarte bazele cu Polo - un hatchback care ar putea fi oprit în curând - și concurează în segmentul B din Europa cu Ford Puma și alții asemenea.