brand

Toyota Promite "Reformă Fundamentală" în Urmă Scandalului de Siguranță al Filialei Daihatsu

Toyota Promite "Reformă Fundamentală" în Urmă Scandalului de Siguranță al Filialei Daihatsu

Toyota Motor Corp., cel mai mare producător de automobile din lume, a jurat să întreprindă o "reformă fundamentală" după ce filiala sa, Daihatsu Motor Co., a fost obligată să suspende toate livrările ca urmare a unei investigații care a descoperit că majoritatea vehiculelor nu au fost testate corespunzător pentru siguranța în caz de coliziune.

Daihatsu, subsidiară a Toyota, s-a confruntat cu o criză de încredere după ce a fost forțată să suspende toate livrările. Acest fapt a venit în urma unei investigații care a descoperit că majoritatea vehiculelor sale nu au fost testate corespunzător pentru siguranța în caz de coliziune.

"Aceasta va fi o sarcină extrem de semnificativă care nu poate fi realizată peste noapte", a declarat Toyota într-un comunicat. "Va necesita nu numai o revizuire a managementului și a operațiunilor de afaceri, ci și o revizuire a organizației și structurii, precum și o schimbare în dezvoltarea resurselor umane și conștientizarea fiecărui angajat."

Investigația independentă a descoperit că aproximativ 174 de nereguli au fost identificate la 64 de modele, inclusiv la unele mașini vândute sub brandul Toyota. Situația a adus la lumină că rezultatele testelor de coliziune laterală pentru modelele Daihatsu Cast și Toyota Pixis "s-ar putea să nu fie în conformitate cu legea".

Mișcarea de a suspenda livrările Daihatsu va afecta vehiculele produse în Japonia și în străinătate, și nu numai la fabricile Toyota, dar posibil și la companii precum Mazda și Subaru, având în vedere că Daihatsu furnizează servicii de producție unei game variate de alți producători de automobile.

Impactul scandalului ar putea fi mult mai mare și ar putea avea un impact negativ asupra reputației producătorilor de automobile pentru calitate și siguranță.

  1. Suspendarea livrărilor
  2. Încălcarea încrederii consumatorilor
  3. Posibile consecințe legale

Toyota a declarat că nu are cunoștință de accidente sau incidente legate de această problemă. Compania a mai spus că nu poate determina încă impactul financiar al acestei probleme.

Toyota a promis o "reformă fundamentală" în urma scandalului de siguranță. Aceasta va include o revizuire a managementului și a operațiunilor de afaceri, o revizuire a organizației și structurii, precum și o schimbare în dezvoltarea resurselor umane și conștientizarea fiecărui angajat.

Scandalul de siguranță al filialei Daihatsu este un exemplu clar al provocărilor cu care se confruntă industria auto. În timp ce Toyota a promis o reformă fundamentală, rămâne de văzut cum va afecta acest scandal reputația și încrederea consumatorilor în brand.