brand

Toyota Land Cruiser Se - prima versiune electrica a celebrului model

Toyota Land Cruiser Se - prima versiune electrica a celebrului model

În ultimii ani, Toyota Land Cruiser a trecut printr-o metamorfoză semnificativă. A dispărut camionul luxos și masiv care a devenit sinonim cu numele, iar în locul lui va apărea un camion mai mic, cu patru cilindri și un stil retro. Însă, aceasta este doar situația din America, deoarece la nivel global, Land Cruiser vine în multe forme și dimensiuni.

Cea mai recentă adăugare la linie este acest model, Land Cruiser Se, primul model complet electric care poartă emblema LC. Toyota a lansat Se cu foarte puține detalii într-o vineri seara în SUA, care, după cum știm cu toții, este momentul exact când publici știri extrem de importante pe care vrei ca lumea să le vadă.

"În timp ce este doar un concept cu puține detalii, Land Cruiser Se cu trei rânduri arată că emblema de off-road a lui Toyota are un drum către viitor."

Ceea ce a spus Toyota este că acest model, care pare a fi un concept acum, va oferi o experiență de conducere electrică cu cuplu mare și are trei rânduri. Compania laudă cât de silențios este acest Land Cruiser în medii urbane și "situații pe drum", arătând că accentul acestei oferte electrice este definitiv asfaltul și nu părăsirea căilor bătute.

Interesant este că acesta este, de asemenea, un design monococă pe care Toyota susține că îl face receptiv și capabil în terenuri mai accidentate. Uitându-ne la designul acestui camion, la distanțele aparent mici și la anvelopele cu profil redus, acest teren accidentat este probabil un parc de mall slab pavat.

Toyota nu a oferit alte detalii, nimic despre numărul de motoare, putere sau chiar dimensiunea bateriei. Dar, pentru a fi competitiv cu ceva de genul Rivian R1S, acest LC va avea nevoie de unele caracteristici destul de robuste, dar va solicita și un preț premium.

Cu toate acestea, arată musculos și atrăgător și cu siguranță va fi un vehicul popular. Vei vedea mai multe dintre ele la școala primară Moab decât pe cărări.

În concluzie, în timp ce Toyota Land Cruiser Se este doar un concept acum, arată promițător și oferă o privire asupra viitorului posibil al gamei de vehicule off-road de la Toyota. Cu toate acestea, vom avea nevoie de mai multe detalii din partea Toyota pentru a înțelege cu adevărat ce aduce nou acest model Land Cruiser în lumea auto electrică.