brand

Top 10 cele mai bune SUV-uri mici 4x4 în 2023

Top 10 cele mai bune SUV-uri mici 4x4 în 2023

Cele mai bune 4x4 de mici dimensiuni oferă practicitate, abilități off-road și stil robust, toate într-un singur pachet. Există o varietate de mașini compacte cu tracțiune integrală care pot fi găsite la vânzare și fiecare dintre ele oferă toate calitățile de mai sus în grade diferite. Aici am enumerat 10 dintre cele mai bune, care acoperă o gamă de stiluri, prețuri și tipuri de combustibil.

Atunci când vă alegeți micul 4x4, cantitatea de alegere este largă. Ne-am concentrat pe modelele de dimensiuni medii și mai jos pentru lista noastră, astfel încât modelele mai mari de aici să aibă spațiu pentru o familie de patru persoane. Toate alegerile noastre vin, în mod evident, cu tracțiune integrală, dar merită să ne amintim că multe SUV-uri mici și medii din zilele noastre sunt cu tracțiune pe două roți și veți plăti o primă pentru versiunea 4x4, dacă este oferită una.

Dacă aveți nevoie de abilități de off-road, anumite modele 4x4 sunt mai bine pregătite decât altele pentru condusul efectiv în off-road, cu o înălțime de rulare suplimentară, protecție a caroseriei și caracteristici tehnologice. Dacă nu vreți să sacrificați luxul în cazul unui 4x4 off-road, atunci Range Rover Evoque rămâne o vedetă de răsunet. Este un vehicul capabil de a distruge noroiul, dar oferă, de asemenea, niveluri decente de confort, maniere moderne de conducere și multă tehnologie.

La celălalt capăt al intervalului de prețuri, modestul Dacia Duster se află într-o clasă aparte. Oferă durabilitate robustă, spațiu de dimensiunea unui crossover și un raport calitate-preț excepțional, toate la un loc.

Cele mai bune SUV-rui 4x4 de mici dimensiuni:

  1. Skoda Karoq
  2. BMW X1
  3. SEAT Ateca
  4. Dacia Duster
  5. Mercedes EQA
  6. Alfa Romeo Tonale PHEV
  7. Volvo XC40
  8. Range Rover Evoque
  9. Jeep Renegade
  10. Peugeot 3008 Hybrid4
*Sursa autoexpress.co.uk