brand

Renault Espace se transforma într-un SUV cu 7 locuri

Renault Espace se transforma într-un SUV cu 7 locuri

Imaginile primei variante a viitorului model Renault Espace oferă o vizualizare a unui SUV cu șapte locuri.

În ianuarie, Renault a anunțat că următoarea generație Espace nu va mai fi un monovolum, ci un SUV. Recent, au fost dezvăluite câteva detalii despre design și dimensiunile sale.

Potrivit afirmațiilor companiei franceze, lungimea scurtă de 4,72 m a noului Espace ascunde un interior mai spațios decât cel al modelului predecesor, care poate fi folosit de până la șapte pasageri.

Designul atletic al viitorului model este accentuat de o siluetă frontală pronunțată. În lateral, suprafața vitrată se extinde către spate, conferindu-i vehiculului un aspect subțire și sofisticat. Alăturat, un spoiler situat pe linia plafonului adaugă un plus de stil la partea din spate.

Respectând tendințele moderne, cea de-a șasea generație Renault Espace oferă proporții potrivite pieței. Mai puțin înalt cu 14 cm, interiorul păstrează o lățime de 2,48 m (inclusiv al treilea rând), mai mare decât aceea a generației anterioare.

Potrivit Renault, "Genetica reușitei predecesorilor săi se regăsește și în Espace, care asigură o călătorie relaxantă pe distanțe mari pentru până la șapte persoane".

În noiembrie 2023 va fi aniversarea a 40 de ani de la prima prezentare a conceptului ce a servit ca bază pentru modelul monovolum Espace, din 1983. Deși viitorul Espace va fi un SUV, producătorii francezi consideră că aceasta va fi a șasea generație și spun că „fiecare generație a Espace a evoluat pentru a-i mulțumi pe clienții săi și a fi un produs corespunzător vremurilor"

Platforma CMF-CD dedicată celor mai mari mașini din gama Renault va fi baza pentru viitorul Espace care va asigura o călătorie confortabilă pentru pana la șapte persoane.

Lansarea noului Renault Espace de a șasea generație va avea loc în primăvara anului 2023.

CautiMasina.ro este prima destinație online pentru cumpărătorii de mașini. Cu peste 200.000 de mașini la comandă listate de la mărci de top, puteți găsi orice mașină pe care o căutați. Fie că sunteți în căutarea unui coupe sportiv sau a unui sedan de familie fiabil, îl puteți găsi pe CautiMasina.ro. Cu un motor de căutare ușor de utilizat, puteți restrânge căutarea la marca și modelul exact pe care îl căutați. De asemenea, puteți filtra în funcție de preț, culoare și chiar de locație. Cu CautiMasina.ro, puteți comanda mașina perfectă din confortul propriei case. Deci, de ce să mai așteptați? Începeți căutarea astăzi și găsiți mașina visurilor dumneavoastră!