brand

Randările cu Volkswagen Tiguan 2024 prevestesc un noul look al crossoverului

Randările cu Volkswagen Tiguan 2024 prevestesc un noul look al crossoverului

Volkswagen pregătește noua generație Tiguan. Constructorul auto face deja numeroase teasing-uri ale modelului, lăsând puține lucruri la vedere, dar nu a dezvăluit totul. O pereche de randări neoficiale înlătură ultima parte a camuflajului crossoverului, oferind o posibilă previzualizare a designului său final.

Următoarea generație Tiguan are un stil mai fin decât modelul pe care îl va înlocui, cu o grilă inferioară largă care se deschide în bara de protecție frontală, toate acestea fiind vizibile anterior. Noile randări înlătură ultima bucată de camuflaj care acoperă popularul SUV, expunând o bară luminoasă largă între farurile față, care ar putea fi prezentă pe produsul final.

Randarea care înfățișează partea din spate a VW-ului oferă SUV-ului un element de faruri spate gros, pe toată lățimea, care a fost observat pe un exemplar complet descoperit într-o ședință foto. Lipsa camuflajului dezvăluie un design al barei de protecție spate de tip cutie.

Nu există randări ale interiorului lui Tiguan, dar nici acestea nu sunt necesare. Când compania a prezentat la începutul acestei luni designul exterior reînnoit al crossoverului, Volkswagen a arătat și habitaclul.

SUV-ul dispune de un afișaj mare, orientat spre peisaj, pe planșa de bord pentru funcțiile de infotainment, care va fi disponibil în 12,9 și 15,0 inci, în funcție de echipare. Un ecran mai mic, de 10,25 inci, va sta în spatele volanului, funcționând ca ecran pentru șofer.

Tiguan va rula pe o versiune actualizată a platformei existente, numită arhitectura MQB EVO. Volkswagen a dezvăluit deja că noul Tiguan va fi mai mare decât modelul anterior, dar nu cu mult. Este cu 1,25 inch mai lung și cu 0,2 inch mai înalt, în timp ce ampatamentul și lățimea rămân neschimbate prin reproiectare.

Deși Volkswagen a fost dornic să împărtășească detalii specifice despre Tiguan, nu știm ce se va ascunde sub capota sa. Ne așteptăm ca modelul să fie dotat cu motorizări pe benzină, diesel și hibrid plug-in, cu opțiuni disponibile de tracțiune față și integrală.

Ne așteptăm ca Volkswagen să dezvăluie noul Tiguan în această toamnă, înainte de a fi pus în vânzare anul viitor. Acesta va ajunge în showroom-urile europene în primul trimestru al anului viitor.