brand

Noi fotografii spion cu interiorul și exteriorul Skoda Octavia Facelift 2024

Noi fotografii spion cu interiorul și exteriorul Skoda Octavia Facelift 2024

Noua Octavia păstrează un aspect familiar, la fel ca în fotografiile spion anterioare. Grila prezintă montanți verticali, iar marginea superioară coboară în jos la mijloc. Farurile au o formă aproximativ dreptunghiulară. Zona inferioară a bordului are aripioare orizontale care duc la intrări verticale pe marginile exterioare.

Camuflajul din spate ascunde mai mult din design. Se întrezăresc luminile spate, care împart o formă cu farurile. Decalcomania "Testfahrt, Danke" de pe hayonul roșu al vehiculului se traduce din germană în engleză prin "Test drive, mulțumesc". Vehiculul albastru închis din această galerie trage o remorcă mică.

Noi fotografii spion cu interiorul și exteriorul Skoda Octavia Facelift 2024

Imaginile din interior arată ceea ce pare a fi un ecran de infotainment mai mare în partea superioară a panoului central. Sub ecran se află o bucată de ornament argintiu, iar sub acesta se află butoane fizice.

Șoferul se uită la un instrumentar de bord digital. Singurul lucru vizibil în aceste fotografii este o imagine a modelului Octavia cu cuvântul "Placeholder" deasupra.

Consola centrală nu pare să se schimbe, judecând după aceste fotografii. Există un comutator basculant pentru selectarea vitezei și un buton pentru frâna de parcare electronică. O emblemă "4X4" este vizibilă pe piesa de finisare superioară din această secțiune.

Nu avem detalii exacte despre grupul motopropulsor al modelului Octavia actualizat. Având în vedere că este vorba mai degrabă de o actualizare decât de o nouă generație, nu anticipăm schimbări semnificative ale ofertei.

Skoda a publicat un plan de produse în aprilie 2023. Infograficul indică faptul că Octavia actualizată sosește în 2024. Marca are, de asemenea, destul de multe EV-uri care vor veni. SUV-ul electric compact Elroq se alătură, de asemenea, gamei în acel an. Enyaq, Enyaq Coupe și o mașină electrică mică vor sosi în 2025. Un vagon electric și o mașină electrică cu șapte locuri vor veni în 2026.