brand

Nissan dezvăluie conceptul Pathfinder 2023 pentru piața chinezească

Nissan dezvăluie conceptul Pathfinder 2023 pentru piața chinezească

În urmă cu câțiva ani, Nissan a dezvăluit în Statele Unite a cincea generație Pathfinder pentru anul de fabricație 2022, dar SUV-ul cu trei rânduri nu a ajuns încă în China. În cadrul târgului Auto Shanghai, aflat în desfășurare, constructorul auto japonez a prezentat o versiune concept a vehiculului, care a fost adaptată pentru a se potrivi preferințelor pieței chineze. Ni se spune că vehiculul de transport familial a fost reproiectat pentru a fi pe placul gustul chinezilor.

Conceptului Pathfinder i s-a conferit un aspect mai modern prin adăugarea de noi bare luminoase în față și în spate. Farurile au un design mai aerodinamic, cu lumini de zi încorporate într-o grilă mai lată decât cea a modelului cu specificații americane. În plus, Nissan a modificat bara de protecție față și a eliminat luminile de ceață pentru a conferi vehiculului un aspect mai elegant.

Partea din spate a conceptului Nissan Pathfinder etalează stopuri 3D și un spoiler nou montat pe acoperiș. Fiind vorba de un vehicul concept, Nissan a eliminat ștergătorul spate și a montat bare de acoperiș cu profil redus pentru un aspect mai aerodinamic. Designul distinct al jantelor în două tonuri, cu cinci seturi de șase spițe, este greu de ratat, iar inscripția "Massive Absorbing" de pe peretele lateral al anvelopei este, de asemenea, destul de izbitoare.

Intrarea în habitaclul lui Pathfinder este asemănătoare cu cea pe care o veți găsi într-o reprezentanță Nissan, dar cu accente de cupru și guri de aerisire modificate. Dispunerea celor două ecrane a fost revizuită pentru a fi unite de o ramă largă. Nu se știe dacă aceste modificări ușoare vor fi prezente în versiunea nord-americană sau dacă sunt destinate doar viitorului model chinezesc.

La Auto Shanghai, Nissan a expus conceptul Pathfinder, alături de noul Qashqai. Crossoverul mai mic și-a făcut debutul în China înainte de lansarea programată în august. Cu toate acestea, constructorul auto nu oferă nicio informație despre Pathfinder.