brand

Cifrele de consum ale Toyota pentru RAV4 Hybrid nu sunt crezute de Nissan

Cifrele de consum ale Toyota pentru RAV4 Hybrid nu sunt crezute de Nissan

Toyota RAV4 Hybrid se lăuda cu faptul că este unul dintre cele mai eficiente modele din segmentul său, acest lucru fiind promovat pe scară largă. Cu toate acestea, nu toată lumea se aliniază cifrelor de consum pe care le-a furnizat Toyota pentru acest model, inclusiv Nissan a făcut recent declarații pe această temă.

În conformitate cu datele oficiale publicate de Toyota, RAV4 Hybrid ar avea un consum de 4,7 litri pe 100 de kilometri, ceea ce ar fi un rezultat foarte bun. Cu toate acestea, Aleksandar Pecanac, un oficial al diviziei Nissan din Australia, susține că această cifră nu poate fi realistă în niciun fel. El a declarat: "Economia combustibilului este o chestiune delicată. Vă lăsăm să faceți experimente în lumea reală. Cu toate acestea, din multele materiale pe care le-am citit despre RAV4 Hybrid, nu se poate ajunge la acest consum", a afirmat Pecanac.

Competiția dintre Nissan X-Trail e-Power și Toyota RAV4 Hybrid se menține

Reprezentantul Nissan declară că modelul X-Trail e-Power oferă o experiență de condus net superioară, potrivit Motor1. Acest SUV a sosit pe piața auto europeană în toamna anului trecut, fiind construit pe baza arhitecturii CMF-C. X-Trail este echipat cu un sistem de motorizare electric, Nissan făcând pași uriași în direcția tranziției către un viitor fără emisii.

X-Trail SUV-ul folosește, de fapt, un motor pe benzină care produce energia electrică necesară pentru un acumulator. Această energie este transmisă apoi către un motor electric. Astfel, Aleksandar Pecanac, manager de produs al X-Trail din cadrul Nissan Australia, susține că acest SUV poate fi condus ca o mașină cu zero emisii.

Nici Adam Robertson, director adjunct la Centrul Tehnic Nissan de pe Bătrânul Continent, nu vrea să rămână în urmă în această discuție și insistă să atace modelul Toyota RAV4 Hybrid. Astfel, Robertson afirmă că sistemul de propulsie cu care este dotat noul X-Trail oferă o experiență de condus mult superioară în comparație cu motorul hibrid al lui RAV4.

CautiMasina.ro este prima destinație online pentru cumpărătorii de mașini. Cu peste 200.000 de masini la comanda listate de la mărci de top, puteți găsi orice mașină pe care o căutați. Fie că sunteți în căutarea unui coupe sportiv sau a unui sedan de familie fiabil, îl puteți găsi pe CautiMasina.ro. Cu un motor de căutare ușor de utilizat, puteți restrânge căutarea la marca și modelul exact pe care îl căutați. De asemenea, puteți filtra în funcție de preț, culoare și chiar de locație. Cu CautiMasina.ro, puteți comanda mașina perfectă din confortul propriei case. Deci, de ce să mai așteptați? Începeți căutarea astăzi și găsiți mașina visurilor dumneavoastră!