brand

Hyundai Tucson 2024 primește un facelift major la interior

Hyundai Tucson 2024 primește un facelift major la interior

Hyundai a anunțat detalii despre noul Tucson 2025. Designul exterior și interior al modelului se potrivește cu varianta globală, dar există câteva îmbunătățiri în ceea ce privește puterea versiunilor hibride și hibride plug-in. Versiunea hibridă standard dezvoltă acum 231 de cai putere combinate datorită unui motor electric mai puternic. Acest lucru reprezintă o creștere de 6 cai putere față de anul precedent. Versiunea Tucson Plug-In Hybrid adaugă încă 7 cai putere pentru un total de 268 de cai putere combinate. De asemenea, pentru pasagerii sensibili la mișcare, Hyundai a adăugat modul "Baby" la modurile de condus ale versiunilor hibride, pentru a asigura o accelerație inițială mai lină și o experiență mai plăcută.

Deși noul Tucson păstrează o aparență similară cu modelul anterior, există câteva schimbări la nivelul grilei frontale și a placelor de protecție, care fac mașina să pară mai lată. Interiorul a fost complet reconfigurat, dându-i un aspect de generație viitoare. La fel ca și modelul Ioniq 5, Tucson are două ecrane de 12.3 inch integrate în aceeași carcasă, iar logo-ul Hyundai de pe volan a fost înlocuit cu patru puncte, care reprezintă codul Morse pentru litera "H". Panoul de control al sistemului de climatizare a fost reînnoit, având în vedere în special butoanele convenționale. Pe lângă butoanele obișnuite, se observă două manete rotative cu ecrane integrate pentru controlul sistemului de climatizare, precum și alte două manete argintii pentru controlul volumului și a altor setări. Grilele de aer centrale sunt mai subțiri decât înainte, creând iluzia unei grile continue pe întreaga lățime a planșei de bord.

Un alt aspect notabil al noii generații Tucson este reconfigurarea consolei centrale. Schimbarea poziției levierului de viteză către coloana de direcție a permis Hyundai să integreze o suprafață mare de încărcare wireless, două suporturi pentru pahare și o serie de butoane în fața acestora. Se pare că ne uităm la o versiune de lux, dat fiind designul premium al tapițeriei de pe uși și planșa de bord, precum și pielea perforată de pe scaune.

Hyundai Tucson 2024 primește un facelift major la interior

Noul Hyundai Tucson 2025 aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește puterea hibridă și hibridă plug-in, oferind o experiență de condus mai plăcută și mai eficientă energetic. De asemenea, schimbările estetice și de design la nivelul exteriorului și interiorului fac din Tucson un SUV compact mai atrăgător și mai modern. Cu toate că prețurile nu au fost încă anunțate, se așteaptă ca acestea să fie dezvăluite mai aproape de lansarea oficială a modelului.

În concluzie, Hyundai continuă să inoveze și să ofere soluții eficiente și atractive în segmentul SUV-urilor, iar noul Tucson 2025 este o dovadă clară în acest sens.

Pentru mai multe informații despre Hyundai și ultimele noutăți din industria auto, urmăriți-ne pe site-ul nostru. Vă vom ține la curent cu cele mai recente știri și recenzii despre mașini.