brand

Noul Hyundai Tucson 2025 readuce butoanele fizice

Noul Hyundai Tucson 2025 readuce butoanele fizice

În ultimii ani, modus operandi-ul Hyundai a fost să dezvăluie un nou produs în Coreea de Sud înainte de a introduce treptat vehiculul pe piețele internaționale. Ei bine, acesta nu este cazul cu Tucson facelift, deoarece filiala producătorului auto din Marea Britanie a distribuit imagini cu crossover-ul compact revizuit.

Chiar dacă la prima vedere ar putea părea asemănător cu modelul anterior, grila frontală a fost restilizată, adăugându-se noi plăci anti-alunecare pentru a face Tucson să pară mai lat.

Suntem obișnuiți să vedem schimbări radicale la un update de la mijlocul ciclului de la Hyundai, Kia și Genesis, iar acest Tucson nu este diferit. Interiorul arată ca și cum ar aparține unui model de generație viitoare, deoarece bordul a fost complet reconfigurat. Acesta a fost adus în linie cu Ioniq 5 prin gruparea celor două ecrane de 12,3 inci în aceeași carcasă. La fel ca la crossover-ul electric, logo-ul Hyundai de pe volan a fost înlocuit cu patru puncte, care reprezintă codul Morse pentru litera "H".

"Suntem obișnuiți să vedem schimbări radicale la un update de la mijlocul ciclului de la Hyundai, Kia și Genesis, iar acest Tucson nu este diferit."

Noul Hyundai Tucson 2025 readuce butoanele fizice

Comutatoarele folosite pentru ajustarea setărilor climatice au fost, de asemenea, revizuite, iar surprinzător, există mai multe controale convenționale decât înainte. Pe lângă butoanele tradiționale, observăm o pereche de butoane rotative cu ecrane încorporate pentru aerul condiționat, plus alte două butoane argintii pentru volum și alte setări. Gurile de ventilație centrale sunt mai subțiri decât înainte și creează iluzia unui orificiu de ventilație continuu pe lățimea bordului prin fuziunea cu gurile de ventilație exterioare.

Cu cât ne uităm mai mult la bord, cu atât putem observa mai multe schimbări. De exemplu, se pare că selectorul de viteze a fost mutat pe coloana volanului. Acest lucru a permis Hyundai să redeseneze consola centrală prin integrarea unei mari platforme de încărcare wireless, două suporturi mari pentru pahare și un rând de butoane în fața acestora.

Trebuie să ne uităm la o versiune high-end, dată de cusăturile frumoase de pe panourile ușilor și bord, împreună cu pielea perforată de pe scaune.

Bord de lux: Cusăturile frumoase de pe panourile ușilor și bord, împreună cu pielea perforată de pe scaune, indică faptul că ne uităm la o versiune high-end.

Este clar că Hyundai a investit mult în acest update de la mijlocul ciclului, aducând o serie de schimbări interesante atât în interior, cât și la exterior. Abia așteptăm să vedem ce alte surprize ne rezervă Hyundai pe viitor.