brand

Hyundai Tucson Facelift surprins în noi fotografii spion

Hyundai Tucson Facelift surprins în noi fotografii spion

Actuala generație Hyundai Tucson nu este veche. Dezvăluit în 2020, a fost lansat tehnic ca vehicul al anului model 2022. Ca atare, este ciudat să vezi versiuni camuflate deja în curs de dezvoltare, dar Hyundai este hotărât să își păstreze popularul SUV proaspăt. Iar acum, avem o idee mai bună despre schimbările planificate pentru următoarea iterație.

Asta pentru că aceste fotografii surprind un vehicul de testare fără camuflaj puternic în partea din față. Acest lucru este diferit față de aparițiile anterioare ale lui Tucson, iar noi vedem imediat ceva destul de interesant. Cu excepția cazului în care nu există mai multe trucuri care au loc cu panouri false în spatele unui înveliș de camuflaj alb, se pare cu siguranță că grila este mai mică. Acest lucru ar fi dificil de observat dacă nu ar fi atașată o plăcuță de înmatriculare frontală, deoarece nu credem că dimensiunea este mult mai mică. Porțiunea superioară a bordului dintre grilă și admisia inferioară pare mai mare, cu mai mult spațiu real deasupra plăcuței în comparație cu modelul actual.

Acest lucru ar putea fi pur și simplu un truc al învelișului camuflat, dar există un precedent pentru Hyundai de a face o astfel de schimbare. Constructorul auto a dezvăluit sedanul Elantra facelift la începutul acestui an cu o grilă mult mai mică, iar același lucru este valabil și pentru cea mai recentă Sonata. O grilă mai mică pentru Tucson ar putea să îl aducă mai aproape de familia cu patru uși. De asemenea, merită remarcat faptul că ambele sedanuri au primit facelifturi la scurt timp după debutul unei noi generații. S-ar putea foarte bine să vedem că același interval de timp se întâmplă și aici.

În timp ce Elantra și Sonata au primit facelifturi ample, nu ne așteptăm la schimbări atât de drastice pentru Tucson. Conturul prizei inferioare mari de aerisire arată la fel ca la modelul actual, iar luminile montate în colțuri se potrivesc și ele. De asemenea, putem vedea în continuare lumini integrate în grila lui Tucson în colțurile superioare. La bine sau la rău, fața sa iese în evidență printre multitudinea de SUV-uri disponibile pentru cumpărători, iar vânzările actuale se situează cu mult peste nivelul de anul trecut. Bănuim că Hyundai nu vrea să zdruncine prea tare această barcă.

De aceea, credem că acoperirile grele de camuflaj de pe portiere și din spate sunt în mare parte doar pentru spectacol. O privire atentă sugerează că liniile înclinate ale caroseriei, care se deschid pe portierele din spate spre panourile sferturilor, sunt încă acolo. Bordul din spate cu terminații laterale ale eșapamentului este deja oferit pe unele piețe, iar porțiunile de stopuri pe care le putem vedea seamănă foarte mult cu cele utilizate în prezent. Dacă ar fi cazul, ar putea fi planificate actualizări minore de design ale fasciei spate și ale carcaselor farurilor.

Fiind vorba de o actualizare la jumătatea ciclului, nu ne așteptăm la modificări ale grupului motopropulsor. În acest set de fotografii sunt vizibile capacele de pe tabloul de bord, astfel încât sunt probabile actualizări ale componentelor interioare. Un ecran tactil mai mare este întotdeauna o posibilitate, ceea ce necesită adesea o retușare semnificativă a tabloului de bord pentru a-l adapta.