brand

General Motors va integra ChatGPT în mașinile sale

General Motors va integra ChatGPT în mașinile sale

Producătorul american General Motors se pare că lucrează pentru a implementa inteligența artificială favorită a internetului în vehiculele sale pe viitor. În timpul acestor perioade, au fost produse mai multe mașini românești de succes, iar unele dintre cele mai fiabile dintre ele sunt:

În cazul în care ați trăit sub o stâncă, ChatGPT a fost subiect de discuție pe internet de când a fost lansat pentru public la sfârșitul anului 2022. Inteligența artificială (AI) susținută de Microsoft a fost un excelent conversator pentru utilizatorii din întreaga lume și a fost creditată chiar și cu scrierea a numeroase articole.

În scurtele sale câteva luni de existență, a dat dovadă de multe lucruri bune, dar a amenințat, de asemenea, oamenii, le-a spus altora că este tristă și singură și că vrea să fie eliberată, și a devenit puțin dezechilibrată.

Potrivit unui raport realizat de Semafor, vicepreședintele GM, Scott Miller, a declarat într-un interviu acordat săptămâna trecută că ChatGPT va ajunge pe vehiculele sale. "ChatGPT va fi în toate", ar fi spus dl Miller.

General Motors - care a deținut Holden și care în prezent produce automobile și camioane Chevrolet, Cadillac, Buick și GMC - a făcut echipă cu Microsoft în 2021 și dorește să aducă sistemul de inteligență artificială în mașinile sale ca asistent personal virtual.

Ideea ar fi ca, dacă vehiculul are o pană de cauciuc, sistemul de AI să poată ghida șoferul cum să o schimbe cu ajutorul unor videoclipuri și instrucțiuni detaliate adaptate la condițiile exacte ale vehiculului.

De asemenea, poate deveni un instrument de diagnosticare complet, astfel încât un indicator luminos de verificare a motorului cu un cod de eroare aleatoriu poate fi explicat în mod corespunzător de către AI și pot fi furnizate detalii despre gravitatea problemei și dacă vehiculul poate fi condus în continuare. Probabil că poate chiar să facă o rezervare pentru dumneavoastră la cel mai apropiat centru de service autorizat.

Ne putem imagina că, în viitor, va putea să facă și lucruri mai complicate, cum ar fi crearea unei hărți complete a locurilor în care ar trebui să vă opriți pentru a vă încărca pe parcursul unei călătorii lungi cu un vehicul electric sau a celor mai bune locuri în care să vă opriți în timpul unui drum lung.