brand

Dacia Duster 2024 a fost surprinsă la teste în Spania

Dacia Duster 2024 a fost surprinsă la teste în Spania

O nouă generație a modelului Dacia Duster se apropie, iar echipa de dezvoltare a constructorului român o ține sub un camuflaj gros. Această galerie oferă o imagine mai bună a părții frontale actualizate în timpul testelor din Spania.

Noile faruri sunt dreptunghiulare, iar între ele se întinde o grilă cu fante. O deschidere largă se află în partea inferioară a fascicolului. Plasa sa este un amestec de elemente dreptunghiulare și triunghiulare. Perdelele de aer se află în fața roților.

De-a lungul părților laterale, Dacia pare să aplice panouri pentru a ascunde forma reală. Judecând după randări, designul nu este la fel de bulbucat ca ceea ce se vede aici. Mânerele ușilor din spate se încadrează în montantul C. Jantele cu cinci spițe se împart în secțiuni în formă de Y la nivelul jantei și au un finisaj negru.

Coada prezintă un design crestat pentru hatchback. O singură țeavă de eșapament iese de sub bara de protecție.

Nu avem încă nicio fotografie din interiorul noului Duster. Dacia este o marcă de buget, dar modelul actual dispune deja de tehnologie precum un sistem de infotainment cu ecran tactil. Așteptați-vă ca noua generație să fie la fel de utilitară.

În general, există asemănări stilistice cu conceptul Bigster. Există atingeri potrivite în partea frontală și în profilul cizelat. O versiune de producție a acestui model mai mare va apărea în cele din urmă.

Noul Duster merge pe arhitectura CMF-B și se presupune că este mai mare decât modelul actual. Se pare că noul model ar urma să primească propulsoare electrificate, cum ar fi hibridul de 1,3 litri de la Jogger și poate chiar o variantă PHEV. Un sistem de propulsie diesel ar putea să nu mai fie disponibil.

Următoarea generație Duster ar urma să debuteze la sfârșitul anului 2023 și să fie pusă în vânzare la începutul anului 2024. Dacia plănuiește să îl asambleze la Mioveni, în România.

Duster este unul dintre cele mai vitale produse ale Dacia, fiind inclusiv cel mai bine vândut SUV din Europa anul trecut. Compania a livrat 197.100 de exemplare în 2022 și peste 2 milioane de la lansarea inițială din 2010.