brand

Cel mai nou ajutor personal de pe Mini este un Bulldog englezesc animat

Cel mai nou ajutor personal de pe Mini este un Bulldog englezesc animat

În așteptarea lansării celei mai recente game de modele, Mini ne-a oferit o imagine a ceea ce va urma, în primul rând prin intermediul unor fotografii spion și al unui teaser oficial. Acum, însă, ni se permite în sfârșit să aruncăm o privire mai profundă la interior; Mini introduce propriul asistent personal ca parte a reînnoirii sistemului de infotainment.

Vi-l prezentăm pe Mini Spike - "tovarășul blănos al lui Mini" - care este pregătit să revină într-o formă animată. Pe scurt, Mini Spike este un buldog englez care îi va ajuta pe utilizatori prin sistemul de infotainment de pe viitoarele modele ale mărcii. Acesta va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Shanghai 2023 din China, cu o sculptură de mari dimensiuni, urmând ca la scurt timp după aceea să fie prezent pe mașinile de serie.

Marca Mini a dezvăluit o jucărie mare și simpatică pentru a ne oferi o imagine a viitorului său sistem de infotainment. Deși nu au fost dezvăluite toate detaliile, Mini a declarat că mai multe informații vor fi publicate înainte de lansarea noului lor model. Deocamdată, Mini Spike este descris ca fiind un "companion plin de caracter" pentru experiența utilizatorului.

Îți amintești de Mini Spike? Acest personaj fermecător a fost dezvăluit pentru prima dată în 2001, în timpul lansării Mini în era modernă. Mini pare să aducă această figură îndrăgită în viitor într-o formă digitalizată.

În luna iulie a anului trecut, conceptul Aceman a fost prezentat publicului din China ca o primă imagine a noului limbaj de design al lui Mini Spike. După aceea, o lună mai târziu, conceptul a primit o actualizare inspirată de Pokemon pentru Gamescom 2022.