brand

"Fără Grijă" - Trusa ta de Urgență în caz de daună auto!

"Fără Grijă" - Trusa ta de Urgență în caz de daună auto!

O daună auto, oricât ar fi de neînsemnată, vine la pachet cu multe probleme chiar și atunci când păgubitul sau vinovatul au asigurări RCA bune: nu știu dacă evaluarea făcută de asigurator este corectă și în interesul lor, apoi vine birocrația și completarea hârtiilor pentru dosar, descifrarea limbajului legal care este ca un labirint, necunoașterea procedurilor de despăgubire, dificultatea de a transporta mașina avariată în service, absența mașinii pe durata reparațiilor acesteia.

Pachetele Fără Grijă lansate de curând au soluții la toate aceste neplăceri cauzate de o daună auto. Abonamentele la aceste servicii trebuie achiziționate în avans pentru a putea beneficia de ele, iar plata lor se face o singură dată, anual.

Serviciile Fără Grijă sunt construite exact pe nevoile șoferului care a avut ghinionul să treacă printr-un accident și care acum trebuie să rezolve multe probleme, dar nu știe de unde să înceapă și în ce ordine să le ia. Pachetele includ servicii de asistență juridică, tractare rapidă, consultanță pentru completarea dosarelor și multe altele. Pentru mai multe informații despre cum pachetele "Fără Grijă" pot transforma următoarea ta experiență neplăcută la volan într-una fără griji, vizitează www.faragrija.ro sau contactează compania prin intermediul call center-ului dedicat la +40 373 809 500.

Dan Cobeanu, CEO-ul Bewell Technologies, compania care a lansat produsul, ne-a explicat: "Am observat că mulți dintre clienții noștri nu doar că se tem de impactul financiar al unui accident, dar și de întregul proces haotic care urmează. Pachetele 'Fără Grijă' sunt aici pentru a transforma această experiență într-una cât se poate de lină și lipsită de probleme." Cu peste 40 de ani de experiență în domenii precum: daune auto, asigurări, dezvoltare de produse digitale și IT, compania are alături o echipă de antreprenori și experți specializați în daune RCA precum și parteneri valoroși de cursă lungă!

Echipa "Fără Grijă" răspunde personalizat nevoilor clienților și le oferă acestora sprijin ca să își recupereze daunele în cel mai scurt timp. Recurge și tu la specialiștii "Fără Grijă ". Ești la un telefon distanță de a fi ajutat. Dacă te ia cu frisoane când știi că ai de recuperat bani, în instanță, în urma unui accident, ia-ți Fără Grijă - Pachete de asistență în caz de daună auto!

Contact: contact@faragrija.ro