brand

Topul mașinilor din clasa business

Topul mașinilor din clasa business

Fie că ne convine sau nu, atunci când vorbim despre mașini și afaceri, eticheta contează. Una e să mergi la o întâlnire de business cu un autoturism din clasa medie și alta e să conduci un bolid de lux care transmite stabilitate, eleganță și bineînțeles putere financiară.

Am făcut un top cu mașini din clasa business pe care le poți cumpăra din România dacă vrei să îți impresionezi partenerii de afaceri dar și să conduci ceva cu adevărat premium.

Mercedes Benz S Class

Această mașină parcă are eticheta de ”șef” peste emblema oficială. Noul model Clasa S se concentrează asupra elementelor esențiale: tehnologii unice pentru confort și siguranță pe care te poți baza. De asemenea, conceptul unic de operare MBUX oferă, în combinație cu materialele premium, o experiență de călătorie cu adevărat deosebită. Designul clar al noului model Mercedes-Benz Clasa S se concentrează asupra aspectelor esențiale: proporții perfecte la exterior și lux contemporan la interior. Inovațiile de pionierat ale noului model Clasa S beneficiază astfel de o prezență unică, a cărei atracție este irezistibilă. Modelul de bază S 500 4Matic este echipat cu un motor supraalimentat și turbo de 429 de cai putere, de 3 litri, cu șase cilindri în linie, care încorporează și o tehnologie mild-hybrid.

BMW Seria 7

BMW este recunoscut pentru că oferă mașini de calitate și cu o dinamică și o experiență la volan de top. BMW Seria 7 este un sedan de lux de dimensiuni medii și pare a fi perfect pentru un CEO care dorește o călătorie de lux, care pune accent pe confort, comoditate dar și pe întreaga experiență de condus. BMW 730i standard este echipat cu un motor de 2 litri cu patru cilindri în linie, cu tehnologia BMW TwinPower Turbo, care produce 248 CP. Mai poți însă să alegi dintre variantele 730e electric, luxosul și sportivul M750i xDrive.

Lexus LS

Brandul japonez este asociat de regulă cu fiabilitatea, confortul și luxul. A cincea generație a navei-amiral Lexus, modelul LS 2022 transformă luxul specific unui sedan într-o nouă formă de artă. Designerii au făcut o treabă excelentă și au reproiectat cel mai recent model de la zero. Rezultatul: o agilitate superbă a manevrării și performanțe remarcabile, fără a face niciun compromis în privința confortului și a luxului. De asemenea, Lexus etalează un interior unic, inspirat din vechi tehnici japoneze, realizate impecabil de artizanii Takumi. Fie că vorbim despre ornamentele folosite în decorul portierelor sau scaunele din piele, totul este impecabil. LS 500 are o mulțime de echipamente standard și nu este nevoie să adaugi o mulțime de pachete sau opțiuni pentru ca mașina să îți satisfacă cele mai înalte așteptări. Modelul este echipat cu un motor V-6 twin-turbo de 3,5 litri care produce 416 CP.

Audi A8

Când designul întâlneşte eficienţa şi sportivitatea se îmbină cu rafinamentul, rezultă o limuzină Audi A8 impecabilă. Inovația, precizia şi eleganţa progresistă se simte în fiecare linie. De asemenea, Audi A8 este atletic și impunător. De la grila Singleframe mai lată, la prizele laterale de aer cu decor cromat sportiv şi până la farurile suple: privită din faţă, limuzina A8 impresionează încă de la prima privire, grație alurii sale progresiste. Ai posibilitatea să alegi două motoare diesel cu putere mare. Este vorba de cele două motoare cu şase cilindri 45 TDI quattro de 231 CP şi 50 TDI quattro de 286 CP.