brand

Top cele mai ieftine mașini sport pe care le poți cumpăra în 2023

Top cele mai ieftine mașini sport pe care le poți cumpăra în 2023

Dacă anul acesta vrei să încerci ceva nou în materie de mașini și te bate gândul că un model ceva mai sport ți s-ar potrivi măcar pentru distracțiile de weekend, am căutat câteva variante numai bune de cumpărat în 2023.

Și când spunem variante bune, ne referim la modele de mașini sport care să îți satisfacă nevoia de adrenalină dar pe un buget ceva mai redus.

Nu este nevoia să cheltui zeci de mii de euro pentru a avea propria ”mașină sportive” și poți verifica singur asta navigând printre anunțurile de vânzări auto pe care le găsești pe platforma noastră cautimasina.ro.

3. Audi TTS Coupé – de la 50.000 euro

Personalitate puternică și design sport: cu Audi TTS Coupé atrageți atenția, oriunde ați fi. Un detaliu foarte special este grila Singleframe a radiatorului, cu design tridimensional. Spoilerul atractiv, prizele de aer verticale, pragurile laterale specifice și difuzorul mai lat subliniază caracterul de sportiv de performanță al modelului Audi TTS Coupé, din orice perspectivă l-ați privi. Dar mai ales perspectiva posterioară, cu cele patru terminații ale sistemului de evacuare, vă rezervă numeroase detalii atractive.

Sprintul de la 0 la 100 km/h durează doar 4,5 secunde, cu o zecime de secundă mai puțin decât la modelul precedent. Cuplul maxim a crescut de la 380 la 400 Nm. Toate aceste cifre impresionante se datorează combinației dintre centrul de greutate coborât, greutatea redusă a întregului automobil, tracțiunea integrală quattro inclusă în dotarea standard și motorul turbo cu patru cilindri ce generează 225 kW (305 CP) (consum combustibil mixt: 7,1 l/100 km; emisii de CO₂ mixt: 161 g/km).

Atât când accelerați în forță, cât și atunci când abordați virajele cu viteză mai mare, dar și când frânați: scaunele sport S cu emblema S vă oferă suportul necesar condusului dinamic și sunt incluse în dotarea standard.

2. BMW Seria 2 Coupe – de la 38.000 euro

La noul BMW Seria 2 Coupé, proporţiile musculoase întâlnesc dinamica sportivă. Cu un ampatament cu 31 mm mai lat decât predecesorul său şi o arhitectură cu propulsie spate unică în această clasă, BMW Seria 2 Coupé oferă caracteristici de direcţie mult mai bune şi o manevrabilitate extrem de agilă. De asemenea, gama de motoare puternice asigură experienţe de condus eficiente şi dinamice.

Designul în stil „trei secţiuni” al noului BMW Seria 2 Coupé combină tradiţia BMW de coupé-uri compacte cu un aspect modern. Pe lângă proporţiile tipice BMW şi postura amplă, formele triunghiulare şi liniile diagonale definesc aspectul dinamic al BMW Seria 2 Coupé.

Toate afişajele şi comenzile din interiorul habitaclului BMW Seria 2 Coupé sunt complet orientate către şofer. Volanul M îmbrăcat în piele opţional, incluzând butoane multifuncţionale, emblema M şi cadru din piele moale Nappa oferă o direcţie sportivă şi directă.

1. Mazda MX-5 RF 2022 – de la 35.000 euro

Legendarul roadster Mazda a revenit cu performanțe îmbunătățite de virare și îți asigură un condus palpitant. Mazda MX-5 RF 2022 continuă tradiția eleganței sportive și a designului centrat pe șofer, așteptându-te să descoperi "Jinba Ittai": unitatea dintre mașină și șofer.

Jantele elegante evidențiază spiritul energetic și proporțiile perfect echilibrate iar coperișul hard top cu deschidere rapidă, complet automat, oferă izolație termică și fonică suplimentară pentru atmosferă plăcută pe tot parcursul anului.

Interiorul Mazda MX-5 RF 2022 este proiectat pentru confort și comandă optimă în orice moment. Poți alege din mai multe opțiuni pentru a o personaliza, cum ar fi consola centrală din dreapta adaptată cerințelor tale sau scaunele sport Recaro de înaltă performanță cu difuzoare integrate în tetieră.

e-Skyactiv G® utilizează o tehnologie Mazda unică, denumită aprindere prin compresie controlată cu scânteie (SPCCI), pentru a arde benzina mai eficient. Obții mai multă putere producând mai puține emisii și utilizând mai puțin combustibil pentru o călătorie mai bună fără compromisuri.