brand

Top mașini europene sportive pe care așteptăm să le vedem alergând pe autostrăzi în 2023

Top mașini europene sportive pe care așteptăm să le vedem alergând pe autostrăzi în 2023

Europa este tărâmul celor mai performante și mai luxoase mașini. Majoritatea producătorilor europeni de automobile le oferă clienților lor o calitate excelentă, la prețuri pe măsură. Pentru anul acesta, ei ne-au pregătit o mulțime de modele hibride inovatoare și elegante.

Până nu de mult, hibrizii erau cunoscuți pentru eficiența lor din punct de vedere al consumului de combustibil. Majoritatea acestor versiuni europene sunt orice, mai puțin plictisitoare. Să luăm spre exemplu, gama Mercedes-AMG - se mândrește cu cele mai puternice modele de pe piață, cu un design elegant, tehnologie avansată Formula 1 și materiale de ultimă generație. Iar modelele din această gamă nu sunt singurele pe care merită să să le iei în calcul dacă vrei un bolid de lux anul acesta. Află din acest articol cauțimașină.ro ce mașini ni s-au pregătit.

BMW M2

A doua generație de mașini BMW M2 se bazează pe o formulă câștigătoare. Se mândrește cu toate elementele unei mașini sport de înaltă performanță, inclusiv un automobil cu un motor puternic de 3,0 litri, cu două turbocompresoare și șase cilindri în linie de la frații săi mai mari, M3 și M4.

Motorul produce 453 CP și un cuplu de 406 lb-ft. BMW folosește o cutie manuală de viteze cu 6 trepte sau automată cu 8 trepte pentru a trimite toată puterea către roțile din spate. Acest lucru permite șoferilor lui M2 să se bucure de o experiență de condus extraordinară, exact așa cum o făceau și mașinile din automobilele din generațiile anterioare.

BMW M3 Touring

Gama de performanță de la BMW are o nouă variantă de caroserie sub forma M3 Touring. Este prima mașină de performanță Touring M care îți oferă o senzație autentică de mașină sport cu motor, datorită caracterului său distinct și calităților practice.

Sistemul de propulsie cu șase cilindri în linie, de 3,0 litri, cu dublu turbo și 510 CP oferă performanțe mai mult decât satisfăcătoare. Noul M3 Touring și-a menținut, de asemenea, flerul dinamic, precizia și agilitatea mașinilor M tradiționale.

Promoveaza-ti parcul auto online!

Promovează-te inteligent! CautiMasina.ro se asigura ca ajungi la clienţi potriviţi

Mercedes AMG C63 SE Performance

Deși eram triști să vedem că s-a terminat cu V8-ului la C63, noul model se remarcă prin performanțe mult mai bune. Noul C63 S E Performance schimbă regulile jocului. Aduce în discuție noi tehnologii de ultimă generație de la Formula 1 pe șosea.

Sistemul său hibrid include un motor electric cu două viteze pe puntea spate. Funcționează perfect cu cel mai puternic motor cu 4 cilindri din lume, producând 671 CP. Pe lângă performanțele sale impresionante, C63 S E Performance este o mașină musculoasă, cu multe de oferit.

BMW XM

În timp ce XM are un stil interesant și agresiv, este unul dintre cele mai interesante SUV-uri de la BMW. Este primul vehicul hibrid de înaltă performanță din gama BMW M. Se mândrește cu un nou sistem hibrid plug-in cu un motor electric puternic și un motor V8 pe gaz.

Acest nou sistem poartă numele M Hybrid drive system și ajută la crearea unei noi imagini a vehicului XM, un vehicul cu caracteristici sportive (SAV). Sistemul produce o putere combinată de 653 CP – permițând lui XM să accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 4,3 secunde.

Audi A6 e-Tron

Audi își mărește rapid lista de vehicule electrice. Una dintre cele mai recente iterații ale acestui producător de top este A6 e-Tron – un sedan elegant cu tehnologia de ultimă oră Audi. Potrivit Audi, A6 oferă o autonomie de peste 650 de kilometri. De asemenea, are un sistem de tracțiune integrală datorită celor două motoare electrice ale sale, fiecare antrenând câte o osie.

O altă caracteristică standard a lui A6 e-Tron este încărcarea rapidă DC. Acest sistem permite lui e-Tron să se încarce de la 5% la 80% în 25 de minute. De asemenea, A6 e-Tron are, de asemenea, și un design exterior unic, cu linia de acoperiș înclinată. Acest lucru va oferi cumpărătorilor o suprafață mare pentru bagaje, exact ca și A7.

Ți-a plăcut vreunul din modelele prezentate de noi aici? Urmărește blogul nostru pentru a fi la curent cu toate noutățile din industria automobilelor.