brand

Top mașini dorite de europeni

Top mașini dorite de europeni

La câte modele de mașini sunt pe piață, șoferii au o ofertă generoasă atunci când își doresc să achiziționeze un autoturism nou sau second hand.

Pentru toate bugetele și gusturile, în fiecare an producătorii din industria auto se străduiesc să lanseze modele care mai de care mai interesante și cu tehnologii și designuri cât mai futuristice.

Dincolo de suma de bani disponibilă, fiecare viitor șofer sau pasionat de auto are însă în minte un anumit model pe care dacă nu a reușit încă să-l achiziționeze, rămâne cel puțin la stadiul de dorință.

Cei de la Piccodi.com au realizat un studiu de piață printre utilizatorii de Internet din Europa prin care au verificat ce branduri auto sunt cele mai populare pe continent și ce mașini și-ar dori să cumpere șoferii care locuiesc aici.

Fiabilitatea, designul, performanțele tehnice, interiorul dar și multitudinea de dotări care oferă confort și o experiență de condus interesantă sunt printre principalele caracteristici ce fac ca un model să fie plăcut sau nu.

Bineînțeles, că mărcile producătorilor auto consacrați s-au bucurat de cea mai mare apreciere în rândul publicului, dat fiind faptul că multe dintre ele se confundă deja cu calitatea, tradiția sau cu un anumit trademark pe care și l-au imprimat de-a lungul timpului.

Suntem siguri că în lista de mai jos vei găsi și brandurile tale favorite și dacă ești în căutarea unei noi achiziții auto, este momentul perfect să verifici anunțurile de vânzare disponibile pe platforma noastră, cautimasina.ro.

Nu numai că îți oferim descrierea clasică a autoturismului, indiferent de site-ul inițial pe care a fost postat, dar prin intermediul algoritmilor creați de specialiștii noștri îți punem la dispoziție 100% gratuit analize despre kilometraj, depreciere, consum, rating de siguranță sau posibilitatea de a verifica istoricul și VIN-ul.

Conform rezultatelor studiului, iată care este topul celor mai dorite mașini de către europeni:

Aflat pe primul loc, BMW se bucură de cel mai mare interes și cu siguranță modelele producătorului german atrag atenția multor șoferi, indiferent de vârstă sau clasă socială. Șoferii din Marea Britanie, Germania, Austria, România, Ungaria, Serbia și Muntenegru au răspuns la sondaj că BMW este marca pe care dacă încă nu o au și-ar dori să o conducă în viitorul apropiat.

Pe locul al doilea s-a clasat distinsa marcă Mercedes-Benz, aceasta fiind popular printre utilizatorii de internet din 10 țări. Cea mai mare bază de fani ai mărcii se găsește în Rusia, Azerbaidjan, Armenia, Albania și în mai multe țări din Europa de Vest, inclusiv: Portugalia, Luxemburg și Belgia.

Toyota se clasează pe locul 3 și se pare că este plăcută de șoferii din Polonia, Bulgaria, Grecia, Lituania și Letonia.

Deși nu s-au clasat pe primele 3 poziții, Volkswagen și Tesla vin tare din urmă. Marca americană de mașini electrice este lider în Irlanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția. Producătorul german este preferat de rezidenții spanioli, italieni, bieloruși și ucraineni.

Din top nu lipsește din marca sud-coreeană Hyundai care a atins cel mai mare interes în trei țări: Cehia, Slovacia și Islanda.

Cele două mărci franceze Peugeot și Renault, precum și marca suedeză Volvo, sunt ultimele companii care au ajuns în top în orice țară. Pe lângă francezi, danezii au fost cei care și-au arătat preferința pentru Peugeot. Renault s-a situat în topul celor mai frecvent căutate mărci de autoturisme din Turcia, iar Volvo este în fruntea clasamentului suedez.