brand

Top mașini de lux pe care le poți cumpăra cu bani puțini, la mâna a doua

Top mașini de lux pe care le poți cumpăra cu bani puțini, la mâna a doua

Îți dorești să conduci o mașină de lux, dar dispui de un buget foarte limitat? Ca să venim în ajutorul tău și să-ți îndeplinim această dorință, noi, echipa cauțimașină.ro, am întocmit pentru tine un top cu mașini de lux pe care le poți cumpăra cu bani puțini la mâna a doua.

1. Bentley Arnage

Dacă vrei să duci un stil de viață luxos, cu șampanie la micul dejun și vin scump la cină, atunci nici o mașină scumpă nu ți se potrivește mai bine decât un Bentley Arnage. Acest bolid cu un interior sub forma unui salon realizat manual, oferă șoferilor lor șansa de a călători în cel mai elegant mod cu putință, înconjurați de piele și lemn de calitate.

Motorul, un V8 de 4,4 litri, provenit de la BMW, poate accelera de la 0 la 100 km/h în 6,5 secunde, în timp ce o călătorie lină te ajută să elimini stresul de peste săptămână. De asemenea, merită menționat și faptul că administrarea unei mașini ca aceasta nu te costă o avere. Cu alte cuvinte, poți călători luxos, dar cu bani puțini.

2. Volkswagen Golf GTI

Volkswagen Golf GTI este o mașină care pare să le aibă pe toate. Iar de când s-a lansat și Mk8, și prețul lui Mk7 GTI pe piața mașinilor second hand a scăzut considerabil. Dacă îți iei un model cu opțiuni performance, vei avea parte de ceva mai multă putere, frâne mai bune și o serie de alte caracteristici pe care nu le găsești la modelele entry level.

Nu prea avem multe lucruri de care să ne plângem în legătură cu această mașină nici din punct de vedere tehnic. Chiar dacă se găsesc multe exemplare pe piața second hand din acest model, Golf GTI încă poate fi considerată o mașină nouă, așa că dacă vrei o mașină foarte bună, dar pe care să nu cheltuiești mult, aceasta este una din cele mai grozave opțiuni.

3. Range Rover

Land Rover este compania care a definit conceptul de lux la categoria 4x4. Nu existau multe modele de mașini luxoase atât de robuste atunci când Land Rover a lansat pe piață primul exemplar de acest fel în anul 2001.

Designul generației L322 este pur și simplu atemporal, iar motoarele au o putere impresionantă, fără însă a fi prea zgomotoase. Cabina, la rândul ei, este una din cele mai luxoase cabine de mașini pentru perioada în care a fost lansat acest model.

Range Rover arată minunat și oferă un confort desăvârșit, dar cel mai bine își demonstrează performanțele când îl pui să se întreacă cu alte mașini pe șosele.

4. BMW Seria 5

Dacă nu ai căzut în plasa SUV-urilor, atunci un BMW Seria 5 s-ar putea să fie exact ce-ți trebuie și ție și familiei tale. Este incredibil de plăcut să conduci un BMW Seria 5 și nici nu trebuie să investești foarte mult în combustibilul lui. Un BMW Seria 5 are foarte mult spațiu pentru pasagerii săi, iar dacă ai nevoie de și mai mult, atunci poți opta pentru un BMW Seria 5 Touring care este chiar și mai generos la acest capitol.

Din punct de vedere al experienței de condus, indiferent de caroseria pentru care optezi, să știi că ambele sunt foarte practice și este imposibil să faci o alegere greșită.

5. Mercedes Viano

Când a fost lansat, Mercedes Viano a cucerit instant inimile șoferilor care aveau nevoie de un automobil cu șase locuri pentru uz personal. Tot spațiul acela pe care ți-l oferă un Mercedes Viano nu este deloc de lepădat dacă îți dorești o mașină luxoasă în care să te lăfăi ca într-un palat.

Viano a fost construit pornind de la modelul Vito, ceea ce înseamnă că la viteză și alte performanțe de acest tip, nu este un exemplar chiar strălucit și de asemenea, unele elemente fabricate din plastic, din interiorul său, îi dau o aspect ieftin în comparație cu alte modele de la Mercedes lansate în aceeași perioadă. Dar vestea bună este că nici nu costă cât ele și poate fi cumpărat cu bani puțini.