brand

Top mașini second hand decapotabile pe care să le cumperi în 2022

Top mașini second hand decapotabile pe care să le cumperi în 2022

Deși nu sunt chiar mașini de zi cu zi, de mers la cumpărături pentru întreaga familie sau de dus copiii la școală, mașinile decapotabile sunt cu siguranță un adevărat ”deliciu”.

Plăcute în egală măsură atât de bărbați, cât și de femei, autoturismele decapotabile atrag atenția oriunde ar fi conduse. Au stil, au clasă și inspiră un vibe de ”good life”.

Astăzi ne-am gândit să îți propunem câteva variante second hand cabrio care merită toată atenția și cu care vei face senzație oriunde vei merge vara asta.

Mazda MX-5 este una dintre cele mai iubite convertibile din toate timpurile. Iar varianta cu motor de 2l, benzină nu numai că arată pur și simplu senzațional dar este și una dintre cele mai performante. De asemenea, cutia de viteze manuală este una dintre cele mai bune din toate timpurile.

Un model din 2017 costă 21.000 euro.

Mini Cabrio este o mașină ușor de condus, cu un design atrăgător și cu performanțe foarte bune. MINI Cabrio reprezintă esenţa distracţiei nefiltrate la volan, cu plafonul retractat. Trăieşte senzaţia unică oferită de un automobil cabrio cu o manevrabilitate spectaculoasă cu tehnologie de ultimă generaţie. Cu o capacitate de a transporta confortabil patru persoane şi un plafon soft-top 3 în 1, MINI Cabrio este mereu pregătit pentru următoarea aventură în aer liber. Iar ultima generație are un motor TWIN Power Turbo, care poate ajunge la 100 km/h în mai puţin de 7 secunde.

Mercedes C-Class Cabrio se prezintă în formă maximă atât la interior cât și la exterior. Dacă vrei un convertibil care să fie confortabil în mișcare, atunci nu există o variantă mai bună decât cea de la Mercedes C-Class. O mașină mai mult rafinată decât sportivă, C-Class Cabrio va impresiona în orice împrejuare. Un model din 2018, automată, 2.2 l, diesel costă aproximativ 29.000 euro.

Audi TT Roadster are calitățile unei supermașini în miniatură: combină aspectul sportiv agresiv cu performanțe uluitoare și un design care arată impecabil. Un model din 2010 pe cautimasina.ro cu motor de 1.8 l, benzină, manuală și 160 CP l-am găsit la prețul de 13.800 euro.

BMW Seria 4 Cabriolet, cu estetica sa independentă, progresivă şi cu interiorul elegant, depăşeşte aşteptările. Trăsăturile agile ale decapotabilei garantează o dinamică sportivă şi subliniază tendinţa de independenţă individuală.

Un model second hand din 2015, transmisie automată, motor de 2 l, 184 CP, diesel are un preț pe cautimasina.ro de 22.900 euro.