brand

Cele mai luxoase 3 mașini în care să investești în 2023

Cele mai luxoase 3 mașini în care să investești în 2023

Luxul, prin însăși natura sa, este absolut inutil, dar asta nu înseamnă că există cineva care ar putea spune nu luxului, mai ales atunci când i se oferă pe tavă, așa cum o fac automobilele din acest articol. Cele mai bune mașini de lux au putere, dotări de top și confort dincolo de ceea ce poți obține la modelele mai puțin prestigioase.

Dacă îți poți permite, nu există o modalitate mai bună de a călători decât de a călători în stil. Cu toate acestea, stilul costă și pentru că nu oricine își permite să plătească zeci de mii de euro pentru a călători în lux, aceste mașini rămân totuși niște automobile foarte exclusiviste.

Mașinile de lux indică direcția în care producătorii de automobile se vor îndrepta în viitor. În urmă cu doar câteva decenii de exemplu, Mercedes S-Class a fost una dintre primele mașini din lume care dispunea de frâne antiblocare - o caracteristică de siguranță pe care toate mașinile trebuie să o aibă astăzi prin lege.

Vrei să vezi ce mașini de lux ne-au pregătit producătorii de top din piața automobilelor? Echipa cauțimașină.ro ți-a pregătit câteva informații pe care ar fi bine să le cunoști dacă vrei să-ți cumperi în viitorul apropiat un automobil de lux.

Mercedes S-Class

Deseori imitat, dar niciodată egalat, Mercedes S-Class este definiția automobilului emblematic. De zeci de ani a fost o mașină de lux aproape imposibil de învins, nici măcar de BMW Seria 7, Audi A8 sau alte automobile din aceeași categorie care au încercat să-i smulgă coroana din cap. Fiind prima mașină de serie care a avut frâne antiblocare și un airbag din istorie, Clasa S s-a dovedit un pionier în domeniul tehnologiei și a introdus pe piață concepte fără de care acum nu ne-am mai putea imagina viața la volan.

Clasa S de astăzi este o capodoperă de înaltă tehnologie și chiar are capacitatea de a optimiza calitatea călătoriei adaptându-se la suprafața drumului. Există o gamă de motoare silențioase pe benzină sau diesel și hibride economice - hibridul plug-in gestionează o autonomie electrică uriașă de 100 de kilometri - precum și o versiune cu spațiu suplimentar pentru bagaje. Cumpărătorii care își doresc un model pur electric nu mai au mult de așteptat pentru noul Mercedes EQS, care va intra pe piață în curând.

Interiorul cu tehnologie de ultimă oră al Clasei S rivalizează cu un avion privat în ceea ce privește designul și opulența și plasează Mercedes-ul ferm în fruntea celor mai bune mașini de lux - undeva unde a stat de ceva timp.

Mercedes GLS SUV

Cel mai recent Mercedes GLS este SUV-ul emblematic al companiei, cu șapte locuri. Oferă o experiență incredibil de luxoasă și asemănătoare unei limuzine, iar dimensiunile sale masive au ca rezultat un al treilea rând de scaune foarte spațios. Cu suspensia pneumatică opțională E-Active Body Control, GLS folosește camere pentru a identifica imperfecțiunile drumului, astfel încât să poată regla suspensia și a minimiza impactul asupra pasagerilor. Acest sistem îmbunătățește și capacitatea de virare, ceea ce este impresionant pentru un SUV care cântărește peste două tone.

Prezentat drept „Clasa S a SUV-urilor”, GLS este un model de șase sau șapte locuri, care îți oferă posibilitatea de a opta pentru ecrane de divertisment pentru scaunele din spate și scaune cu masaj, toate acestea adăugându-se la cabina deja echipată luxos.

BMW Seria 7

BMW Seria 7 își propune să demonstreze că mașinile mari de lux pot fi la fel de pline de satisfacții pentru a conduce, pe cât este de costisitor să stai în ele. Întotdeauna a avut talentul de a convinge șoferul să se simtă în deplin control. Cu toate acestea, divertismentul pe care îl oferă la volan nu este în detrimentul confortului. Cu scopul clar de a elimina Mercedes S-Class de pe tronul mașinilor sale de lux, cea mai recentă Seria 7 oferă o călătorie incredibil de flexibilă și un interior frumos finisat și plin de tehnologie. Poate fi și incredibil de economic, dar și un hibrid excelent, care poate parcurge aproximativ 50 de kilometri condus pur electric.