brand

Top cele mai ieftine mașini din România

Top cele mai ieftine mașini din România

Oricât de mult ne-am dori mașini din categoria premium, cu design exterior ce atrage toate privirile, performanțe tehnice amețitoare, puternice, confortabile, dotate cu ultimele tehnologii, câteodată cea mai bună mașină este cea pe care ne-o putem permite.

Producătorii auto lansează anual modele pentru toate gusturile și bugetele și spre deosebire de acum zece de ani de exemplu avem la dispoziție o ofertă largă.

Pe scurt, avem de unde alege, chiar dacă suma pe care o avem la dispoziție pentru o mașină nu este atât de mare pe cât ne-am dori.

În 2022 există autoturisme care ne pot îndeplini cu succes toate nevoile și asta fără să cheltuim o avere.

CautiMasina.ro a făcut un top al celor mai ieftine mașini noi din România, bazat pe prețul de listă oferit de producători și diferite promoții disponibile, cum ar fi reduceri sau Programul Rabla.

Mitsubishi Space Star 1.2 Inform – de la 9.286 euro (prin Programul Rabla)

Dacă îți dorești o mașină cu un interior flexibil și confortabil, o mașină care oferă o eficiență de top a combustibilului pentru clasa sa și o mașină care își face drum ușor prin trafic, care e distractiv de condus și ușor de parcat, Mitsubishi Space Star este partenerul perfect. Capota joasă, conică, faruri puternice Bi-Xenon și o bară de protecție joasă cu o grilă cromată, oferă de asemenea modelului Space Star un aspect sportiv.

Space Star poate arăta ca un hatchback compact din exterior, dar înăuntru este o altă poveste. Accentul se pune pe spațiu și confort; există suficient spațiu pentru cinci adulți, iar bancheta din spate fiind reglabilă, acest lucru se traduce printr-un spațiu de bagaje suficient de flexibil pentru toate nevoile.

Renault Clio Authentic SCE 65 – de la 9.800 euro (cu rată de leasing de la 100 €/lună** TVA inclus prin Renault Finance și Programul RABLA 2022).

Selecția de echipamente oferite în dotarea standard face ca Renault Clio să fie una dintre cele mai bune variante de mașină nouă pe care o poți cumpăra din România.

Pentru mai puțin de 10.000 de euro, poți avea următoarele echipamente: aer condiționat, apel de urgență 112 (emergency call), asistență la menținerea benzii de rulare, lumini față & spate full led, cruise control, oglinzi electrice și încălzite, sistem recunoaștere indicatoare rutiere, senzor ploaie și lumină.

KIA PICANTO 1.0 MPI 5MT URBAN – de la 10.217 euro (prin Programul Rabla)

Kia Picanto este un autoturism perfect pentru oraș care are multe dotări ce pun accent în principal pe siguranță și confort. Pentru 10.000 de euro, ai un sistem de navigație de 8.0" + RDS+ DAB care îți oferă tot confortul necesar unei călătorii în siguranță și în plus, ești la curent cu toate informațiile despre trafic, în timp real.

De asemenea, sistemul de asistare la evitarea coliziunilor ajută la prevenirea accidentelor prin identificarea situațiilor critice iminente și avertizarea șoferului și prin atenuarea gravității accidentelor care nu pot fi evitate, prin reducerea vitezei.

Dacia Logan Comfort ECO-G 100 – de la 10.700 euro (de la 3 euro/zi prin programul Rabla 2022 și Dacia Avantaj)

Dacă vrei o mașină a cărui prim proprietar să fii chiar tu și nu ai pretenții prea mari în ceea ce privește designul sau performanțele, Loganul este o opțiune bună.

În echiparea standard, modelul este prevăzut cu aer condiționat cu reglare manuală, proiectoare de ceață, Cruise control, senzori parcare cu spatele, media display, jante flexwheel 15".