brand

Top 5 sedanuri potrivite pentru familii

Top 5 sedanuri potrivite pentru familii

Dacă ai ajuns în punctul în care familia ta deja s-a mărit și ai cel puțin și un copil, suntem convinși că necesitățile tale în legătură cu mașina s-au schimbat și ele.

Mai mult loc pentru bagaje, mai mult spațiu pe banchete, mai multă siguranță, mai mult confort și un consum optim sunt câteva aspecte la care suntem siguri că te gândești pentru următoarea mașină pe care o vei achiziționa.

Știm...designul rămâne totuși un punct sensibil, mai ales dacă îți plac mașinile și dacă vrei totuși ceva și care să arate bine, nu numai să aibă minim 500 litri încăpători într-un portbagaj care să ”care” multe trolere, trotinete sau pur și simplu sacoșe de la supermarket.

Noi considerăm că sedanurile sunt un compromis ideal între mașinile de familie și mașinile care arată mai elegant, așa că astăzi îți propunem un top 5 sedanuri potrivite pentru familii.

Vezi care din ele te inspiră și caută cele mai bune oferte de preț pe cautimasina.ro.

Skoda Octavia sau practic deja ”preferata” românilor cu familii este o alegere excelentă. Spațioasă, confortabilă, cu un consum optim și cu puține bătăi de cap în ceea ce privește întreținerea, Octavia îți va îndeplini necesitățile de familist. Bineînțeles, dacă vrei ceva cu o linie și mai elegantă dar aceeași marcă, te poți îndrepta către Skoda Superb.

Renault Talisman este o berlină perfectă pentru familiile cu doi copii. Designul său aproape ca o limuzină te va ajuta să accepți mai ușor compromisul și să conduci totuși ceva care te încântă și pe tine. Pentru un buget mai mic, te poți baza foarte bine și pe modelul Renault Megane.

Nu puteam să nu introducem în lista noastră, celebrul Volkswagen Passat. Încăpător, cu o alură destul de interesantă, consum bun și destul de ieftin ca piese, modelul te poate salva din multe situații, fie că te duci la o întâlnire de business, fie că pleci cu întreaga familie în vacanță.

Mazda 6 impresionează prin liniile sale de design, pentru că într-adevăr este o mașină frumoasă, dar și prin multiplele sisteme de siguranță cu care este prevăzută. Are 5 stele la testele Euro NCAP, ceea ce o face printre cele mai sigure sedanuri din lume și știm cu toții cât de mult înseamnă pentru noi să știm că cei dragi vor fi în siguranță pe orice drum am conduce.

Toyota Corolla împrumută bineînțeles cea mai importantă caracteristică pentru care este cunoscut acest brand: fiabilitatea. De aceea, cu siguranță nu vei greși dacă vei alege un astfel de model pentru drumurile tale alături de întreaga familie.