brand

Cele mai bune 5 mașini europene second hand pe care le poți cumpăra cu un buget de aproximativ 5000 de euro

Cele mai bune 5 mașini europene second hand pe care le poți cumpăra cu un buget de aproximativ 5000 de euro

În ziua de azi 5000 de euro s-ar putea să nu ți se pară foarte mult și într-adevăr, dacă ne gândim cât de mult s-au devalorizat banii în ultima vreme, dacă dispui de un buget de doar 5000 de euro numărul de investiții pe care le poți face este foarte limitat. Pe de altă parte, dacă vrei să-ți cumperi o mașină cu acești bani, ai din ce alege și nu orice, ci mașini bune, europene, pe care le vei mai folosi mulți ani de acum înainte.

Află din acest articol ce fel de mașini produse în Europa poți cumpăra cu aproximativ 5000 de euro și dacă îți place vreunul din modelele prezentate de noi, caută apoi pe platforma cauțimașină.ro un exemplar!

1. Dacia Duster

Dacia Duster este unul dintre cele mai ieftine SUV-uri noi pe care le poți cumpăra cu un buget atât de mic și dacă îți plac mașinile mari și încăpătoare, să știi că este o alegere excelentă, deoarece vei avea parte de un automobil foarte potent, cu caracteristici superioare.

Într-adevăr, interiorul este puțin spartan, dar vine la pachet cu tot ce ai nevoie și este comparabil cu mașinile mai vechi, dar de la mărci mai scumpe, la un preț similar. Motorul diesel de 1,5 litri este eficient și oferă performanțe decente, dar există și versiuni 4x4 disponibile dacă ai nevoie de un automobil cu aptitudini off-road.

Dusterul are mult spațiu în interior și un portbagaj mare, așa că este o mașină de familie grozavă pentru șoferii cu un buget redus de investiție. Chiar și adulții se vor putea simți confortabil în spate, iar dacă pliezi scaunele în jos, există suficient spațiu pentru două biciclete de munte dacă îți place un astfel de stil de viață.

2. Porsche Boxster

Da, chiar poți cumpăra un Porsche decapotabil cu aproximativ 5000 de euro dacă ești dispus să accepți un automobil cu mai mulți kilometri la bord. Designul primei generații Boxster nu a îmbătrânit la fel de bine ca modelele ulterioare, dar formula este încă una potrivită pentru iubitorii de mașini chiar și la 25 de ani de la lansarea originală.

Mașinile mai vechi sunt foarte ieftine în acest moment, așa că ia una înainte ca acestea să înceapă să devină căutate și să se transforme într-o raritate. Modelul Flat-6 de 2,7 litri nu este foarte puternic, dar Boxster este mai interesant decât un hatchback pe care îl poți cumpăra cu aceiași bani.

3. Volkswagen Golf

Recomandăm aproape oricui să investească într-un Golf deoarece satisface multe obiective. Dacă ai nevoie de o mașină practică, bună de condus, confortabilă și eficientă cel puțin, atunci Golful este exact ce îți trebuie.

Dacă alegi un Mk5, optează pentru o cutie de viteze automată. Ai de ales dintr-o gamă largă de motoare pe benzină și diesel, dar 2.0 TDI oferă cel mai bun raport calitate / preț. Având în vedere când a fost înmatriculată, taxa rutieră pentru o mașină din 2008 ar trebui să fie și ea accesibilă.

4. Seat Mii

Am ales Seat Mii pentru acest articol, dar Skoda Citigo și VW sunt niște variante la fel de bune. Toate oferă foarte mult spațiu și de depozitare și pentru pasageri, mai ales dacă luăm în calcul dimensiunea lor. Mai mult, cu un astfel de model profiți de o economie excelentă la combustibil, prețuri tentant de mici și multe alte avantaje.

Motorul pe benzină de 59 CP oferă performanțe optime și are aceeași cantitate de cuplu ca și unitatea de 74 CP, deci este alegerea cu cel mai bun raport calitate / preț. Modelul cu trei uși este mai ieftin și extrem de util pentru cei care fac naveta, dar modelul cu cinci uși este mai practic

5. BMW Seria 3

BMW-urile Seria 3 sunt o priveliște comună pe drumurile britanice, dar unele versiuni oferă o experiență de condus mult mai distractivă decât altele. Modelul 325i este un bun exemplu; motorul său cu șase cilindri oferă performanțe puternice și o coloană sonoră grozavă.

Vei găsi un echilibru excelent între manevrabilitate și confort, în timp ce prețul scăzut al modelului 325i are și un buget redus.