brand

Top 5 cele mai bune mașini europene la mâna a doua, mai ieftine de 10.000 de euro, de cumpărat chiar acum!

Top 5 cele mai bune mașini europene la mâna a doua, mai ieftine de 10.000 de euro, de cumpărat chiar acum!

Pentru investițiile costisitoare, toți românii, și nu doar ei, își impun o limită superioară pe care sunt dispuși s-o cheltuiască pentru cumpărăturile lor. De exemplu, în ceea ce privește achiziția unei mașini la mâna a doua, majoritatea familiilor din țara noastră alocă un buget de aproximativ 10.000 de euro cu care caută să cumpere o mașină care să răspundă cât mai bine nevoile lor.

Dacă și tu vrei să investești într-o mașină ieftină, model european, echipa cauțimașină.ro o a întocmit un top pe care să-l folosești ca reper și din care să te inspiri. După ce citești și analizezi lista noastră, dacă te tentează unul din modele, folosește apoi motorul nostru de căutare și caută toate anunțurile valabile acum cu mașina respectivă.

1. Opel Zafira model 2016-2017

Opel Zafira este cel mai generos model din lista noastră în ceea ce privește spațiul interior, astfel dacă ai o familie mare sau obișnuiești să pleci cu toată casa în spinare atunci când mergi în excursii, Opel Zafira este o alegere foarte potrivită pentru tine. În plus, producătorii de automobile germani sunt recunoscuți pentru fiabilitatea și manevrabilitatea facilă a mașinilor lor, iar Opel Zafira să știi că nu face excepție de la regulă! În România, prețul mediu al unei astfel de mașini la mâna a doua întreținută bine este de aproximativ 10.000 de euro, dar merită să-ți folosești tot bugetul de investiție pentru un astfel de bolid.

2. Renault Megane model 2016-2017

Se vede că ne-a plăcut perioada 2016-2017 pentru că și cel de-al doilea model de mașină pe care l-am inclus în topul nostru a fost fabricat tot în această perioadă. La fel ca și Opel Zafira, și Renault Megane este tot o mașină fiabilă și ușor de condus, dar are acel je ne sais quoi la capitolul eleganță, caracteristică pe care o poți găsi doar la produsele franțuzești. Renault Megane nu este la fel de încăpător ca un Opel Zafira, dar dacă vrei o mașină franțuzească, elegantă, atunci merită să faci un mic compromis din acest punct de vedere.

3. Opel Mokka model 2016

Opel Mokka este un SUV mic și compact, prevăzut cu tracțiune integrală. Din punct de vedere al imaginii, arată destul de musculos și forțos, dar să știi că tot acest pachet de mușchi îl încetinește puțin și la volanul lui nu vei putea deveni cel mai rapid șofer de pe șosele. Pe de altă parte, suntem convinși că nici măcar nu-ți propui asta pentru că dacă ai face-o ai căuta probabil o mașină sport. În ceea ce privește prețul, și Opel Mokka costă tot aproximativ 10.000 de euro la mâna a doua, ceea ce înseamnă că nu este ieftin, dar nici nu prea ai alte variante dacă visezi la un SUV.

4. Volkswagen Golf Sportsvan model 2015

Și iată că am găsit și o mașină mai ieftină de 10.000 de euro, pe care am considerat-o demnă de a o include în topul nostru. Este vorba de Volkswagen Golf Sportsvan model 2015, o specie rară, pe cale de dispariție în ceea ce privește forma caroseriei sale, dar dintre toate Golfurile - cele mai apreciate mașini străine de către șoferii români - la prețul acesta, Golf Sportsvan este cea mai bună alegere. Un astfel de automobil îl poți cumpăra cu aproximativ 8300 de euro, ceea ce înseamnă că îți vor mai rămâne bani și să călătorești puțin cu el odată ce l-ai cumpărat.

5. Opel Astra model 2016

Opel Astra este cel mai accesibil model compact din lista noastră, dar și cel mai fiabil. Dar nu este de mirare pentru că în ultimii ani nemții de la Opel ne-au demonstrat că se pricep de minune la a crea mașini fiabile, pe care dacă le conduci responsabil, nu trebuie să le porți prea mult de grijă și în care te simți perfect în siguranță pe șosele. Și unde mai pui că un Opel Astra din această generație poate fi cumpărat cu aproximativ 8500 de euro? Un chilipir în comparație cu alte automobile cu caracteristici similare cu ale sale!