brand

Top 5 mașini pentru femei. Modele perfecte pentru 2023

Top 5 mașini pentru femei. Modele perfecte pentru 2023

Pentru că tot am început luna dedicată doamnelor și domnișoarelor, am făcut un top cu mașini perfecte pentru ele. Ușor de condus, de manevrat și cu un design atrăgător, autoturismele pe care le-am selectat în topul de mai jos sunt de vânzare la cele mai bune prețuri pe cautimasina.ro.

5. Volkswagen Polo

Polo: fiabil, sigur şi sportiv. Cu limbajul clar al formelor şi cu liniile elegante, a găsit echilibrul perfect între design şi funcţionalitate, impresionând cu dotări confortabile, sigure şi moderne.

Polo este sportiv şi are o personalitate puternică. Partea frontală nouă pare şi mai dinamică, datorită capotei alungite a motorului, iar liniile orizontale îi conferă o lăţime vizuală mai accentuată. Alura sportivă, dimensiunile compacte şi consolele scurte sunt semnele senzaţiilor speciale pe care le vor trăi cei care vor conduce această maşină.

4. Ford Fiesta

Cu design exterior nou și revoluționar, o gamă de tehnologii inteligente și motoare mild-hybrid avansate și eficiente sub capotă, una dintre cele mai apreciate mașini pentru oraș, Ford Fiesta este o alegere potrivită și pentru 2023.

Partea frontală redesenată, grila tip fagure și noile faruri LED, oferă mașinii un profil sportiv și dinamic, în timp ce noile tehnologii orientate ajută la un condus mai eficient, mai personalizat si mai placut. Noua Fiesta include și un instrumental de bord complet nou, digital și interactiv, Moduri de Conducere Selectabile si SYNC 3.2 cu ecran tactil de 8”*.

De asemenea, o gamă variată de opțiuni avansate EcoBoost Hybrid oferă o performanță mai rapidă și mai distractiva, cu economie impresionantă de combustibil și emisii reduse de CO2.

3. Honda Jazz

Noua gamă Jazz a sosit cu un motor hibrid avansat e:HEV și un aspect dinamic și modern. Spațioasă la interior și compactă la exterior, este cu adevărat o mașină completă și inteligentă. Noul Honda Jazz folosește tehnologia de ultimă generație e:HEV Hybrid oferind astfel o experiență de condus dinamică, electrizantă, performanțe ridicate cu emisii și consum reduse. Toate echipările au un mod de condus electric, fapt ce permite mașinii să funcționeze silențios, 100% electric. Această tehnologie avansată face ca noul Jazz să fie mai relevant decât oricând în contextul actual. Noua mașină compactă oferă cel mai convingător pachet din segmentul său, combinând confortul cu tehnologia intuitivă și conectivitatea avansată pentru a se integra perfect în viața ta de zi cu zi.

2. Mini Cooper Hatch cu 3 uşi

O emblemă originală a rebeliunii, legendarul MINI Hatch cu 3 uşi se bazează pe 60 de ani de mers împotriva curentului. Silueta sa dinamică şi faimoasele faruri eliptice atrag privirile tuturor. Iar dimensiunile sale compacte îl fac să fie perfect pentru străzile înguste ale oraşelor. Este dotat cu numeroase funcţii tehnologice inovatoare şi elemente practice spectaculoase. Sistemul inteligent de infotainment Conneccted, cu ecranul său tactil de 8,8” şi integrarea prin aplicaţii, este disponibil în echiparea standard. Iar noile versiuni, culori şi opţiuni de personalizare te ajută să transformi automobilul tău MINI în maşina perfectă pentru tine.

1. Fiat 500

Vesel, chic și cool. Fiat 500 este mai mult decât un automobil. Este un icon plin de stil și eleganță tipic italiană. Mașina de oraș care a sedus o întreagă planetă te întâmpină cu detalii exclusiviste, interioare sofisticate, o paletă veselă de culori și, începând de astăzi, cu motorizare eco hibridă. Cea mai iubită mașină de oraș evoluează pentru tine și pentru binele planetei. Fiat 500 este acum hibrid! Noua tehnologie mild hybrid reduce emisiile de CO2 cu 20%, optimizează consumul, iar noul display de la bordul mașinii te ajută să eficientizezi consumul de energie.