brand

Top 5 mașini europene pe care le-am cumpăra negreșit dacă le-am găsi în stare bună, sub 15.000 de kilometri

Top 5 mașini europene pe care le-am cumpăra negreșit dacă le-am găsi în stare bună, sub 15.000 de kilometri

Sedanurile pe care ți le vom prezenta în continuare sunt niște mașini care satisfac pretențiile aproape oricărui șofer. În general se vând ieftin pe piața mașinilor second hand, dar cu mulți kilometri la bord și într-o stare nu foarte promițătoare. Însă dacă le găsești mai puțin muncite și într-o condiție bună, spunem noi că merită să le cumperi chiar și la aproape 15.000 de euro.

Mercedes-Benz C32 AMG

Mercedes-Benz C32 AMG nu este neapărat o mașină spectaculoasă, dar îți oferă multe surprize plăcute. Caroseria pare puțin demodată la exterior, dar interiorul este cum nu se poate mai confortabil.

Alimentat de un motor V6 supraalimentat de 3,2 litri și cu o putere de 349 CP. Atinge viteza de 100 de kilometri pe oră în doar 5.1 secunde și se descurcă bine la drum lung. Poate că nu sună ca cine știe ce, dar aceste performanțe impresionau atunci când modelul a fost lansat pe piață și nici în ziua de azi nu putem spune că face de râs compania.

Opel Insignia VXR

Opel Insignia avea o reputație de sedan ieftin și practic, folosit în mod obișnuit de vânzătorii ambulanți, companiile de închiriere de mașini și familiile numeroase. Este ieftin ca automobil rulat, dar și convenabil de deținut și întreținut. Versiunea VXR modernizată are o viteză balistică și o manevrabilitate de excepție. De asemenea, nu este o mașină foarte arătoasă, dar nici nu dezamăgește la acest capitol.

Nu te lăsa păcălit nici de stilul său minimalist. Se pricepe foarte bine la ce știe să facă. Sub capotă are un motor V6 turbo de 2,8 litri, care eliberează 320 CP către toate cele patru roți, accelerând până la 100 de kilometri pe oră în 5,6 secunde. Nivelurile de aderență și capacitatea de manipulare sunt excelente. VXR Insignia este un excelent automobil polivalent. Este practic și se mișcă într-un ritm bun.

BMW 550i

Un culturist educat într-un costum croit pe comandă. Acesta este cel mai bun mod de a descrie această mașină. BMW 550i este o mașină căreia îi place să-și arate puterea și să flexeze mușchii. Și este un sedan executiv cu o mulțime de mușchi. Toate prin amabilitatea unui motor V8 foarte capabil.

Acest motor V8 de 4,8 litri produce 360 CP și funcționează eficient. Astfel BMW 550i ajunge la 100 kilometri pe oră în 4,8 secunde. Mai mult, este pe atât de luxos pe cât este de rapid. BMW 550i se descurcă excepțional de bine pentru o mașină mare. Îți oferă o senzație de echilibru pe stradă și este ușor de condus pe drum. Ce să mai… e o mașină potrivită pentru toate timpurile.

Skoda Superb 3.6 V6

Skoda Superb ar putea fi văzută de unii ca o mașină specială de la Volkswagen, în special pentru piesele ei de schimb. Dar este un vehicul bun. Spațios, elegant și oferind un pachet foarte complet. Este amenajat luxos și beneficiază și de AWD. Superb, în varianta cu dotări de top, include și un motor V6 grozav.

Motorul V6 de 3,6 litri cu o putere modestă de 256 CP poate ajunge la 100 kilometri pe oră în 6,6 secunde. Nivelurile de tracțiune și aderență sunt excelente. Skoda Superb V6 se ridică la înălțimea numelui său ca o mașină executivă impresionantă și un performer îndrăzneț atunci când este nevoie.

Volkswagen Phaeton W12

Volkswagen Phaeton a fost construit dintr-un capriciu. Avea să fie cea mai bună mașină de drum construită vreodată de această firmă. Vânzările însă au fost îngrozitoare. Iar valoarea la revânzare a scăzut. Din fericire, acum un Phaeton W12 poate fi cumpărat foarte ieftin.

Unitatea exotică W12 de 6,0 litri produce 444 CP și 413 lb-ft de cuplu. Puternica limuzină atinge 100 de kilometri pe oră în 5,5 secunde. Cu limitatorul de viteză de 250 de kilometri pe oră eliminat, Phaeton W12 poate atinge 323 kilometri pe oră. Phaetonul este o mașină incredibilă, cu caracteristici uimitoare.

Dacă îți place vreunul din modelele prezentate de noi aici, atunci intră pe cauțimașină.ro și vezi dacă le găsești de vânzare.