brand

Top 5 cele mai stilate coupe-uri second hand

Top 5 cele mai stilate coupe-uri second hand

Ok...atunci când îți cumperi un coupe poate că renunți un pic la partea de practicabilitate sau spațiu, însă cu siguranță vei obține un efect wow.

Mașinile model coupe au un design sofisticat care este greu de egalat de autoturisme din alte clase. Deși de cele mai multe ori aceste variante sunt mai costisitoare și mai greu de găsit, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune alegeri de coupe-uri second hand.

Toyota Gt86

Este modelul perfect pentru un șofer pasionat atât de designul exterior, cât și de performanțe. Mașina are un șasiu ce răspunde perfect manevrelor. De asemenea, este remarcabil de confortabil și perfect de condus chiar și pe distanțe lungi, datorită scaunelor executate impecabil.

Am găsit pe cautimasina.ro un model din 2017, 70.000 km, benzină la prețul de 14.500 euro.

VW Scirocco

Frumos, practic și distractiv de condus, modelul Volkswagen Scirocco are totul. Este disponibil într-o gamă largă de motoare diesel sau pe benzină și cutii de viteze automate sau manuale și, deoarece Scirocco era atât de popular când era nou, există o mulțime de variante second hand din care să alegi.

Un model din 2014, 58.000 km, diesel, cutie automată l-am găsit pe cautimasina.ro la prețul de 14.300 euro.

Audi TT

TT este un model chiar reușit din categoria mașinilor sport. Este rapid, extrem de agil, foarte ușor de condus, și este dotat cu tehnologii diverse, ceea ce îl face o propunere cu adevărat tentantă dacă și tu cauți un astfel de model.

Un model din 2012, 130.000 km, diesel, cutie automată, motor de 2l și 170 cp costă aproximativ 18.000 euro.

BMW Seria 4

Bazat pe popularul Seria 3, BMW Seria 4 este un model și mai grozav de atât. Are același interior elegant, manevrabilitate excelentă și este disponibil în variantă de motoare pe benzină și diesel. La exterior însă pare mult mai sofisticat, urmând o linie elegantă dar și sportivă în același timp.

Un model din 2015, cutie automată, motor de 3l și 367 cp costă 23.700 cp.

Mercedes-Benz Clasa C

Confortabil, clasic și sofisticat, coupe-ul din clasa C de la Mercedes este o variantă perfectă chiar și second hand. Nu numai că are un raport calitate-preț justificabil, cu performanțe bune ale motorului, dar este și practic și destul de spațios.

Un model din 2012, cu 190.000 km, motor de 2.2 l și cutie automată costă aproximativ 15.000 euro.