brand

Top 4 mașini de buget, numai bune de cumpărat în 2022

Top 4 mașini de buget, numai bune de cumpărat în 2022

Vrei să-ți schimba mașina și vrei să faci acest pas cât mai repede, anul acesta dacă se poate? Ei bine, încă ai timp să acționezi, iar dacă te și documentezi puțin înainte, ai toate șansele de a face o alegere bună, de care să fii pe deplin mulțumit. Iată care sunt propunerile noastre, iar după ce citești această listă, te invităm pe platforma cauțimașină.ro să cauți modelul preferat la un preț rezonabil.

1. Fiat 500

Noul Fiat 500 electric este o mașină de oraș perfectă, pe care o poți cumpăra cu bani puțini. De fapt, dacă ne limităm doar la mașinile electrice, nici nu știm ce am putea să-ți recomandăm mai bun și mai ieftin decât un Fiat 500. Acest automobil cu un fler italian te va cuceri de prima oară când te urci la volanul său.

La prima vedere, ai putea crede că nu s-a schimbat mare lucru la noul Fiat 500 în comparație cu modelul anterior. Dar dacă pornești de la această premisă ai avea dreptate doar pe jumătate deoarece cu toate că celebrul profil Nuova 500 este încă ușor de recunoscut, cea mai recentă mașină din a treia generație de Fiat 500 este complet electrică.

De asemenea, noul 500 este și ceva mai lung, mai lat și mai înalt decât modelul anterior, care rămâne la vânzare cu motor pe benzină dar și mild-hibrid. Mai mult, cel mai recent Fiat 500 a fost dezvoltat folosind o platformă complet nouă, astfel încât nu există compromisuri cu privire la spațiul interior, de altfel atât de valoros, mai ales la modelele modificate. După părerea noastră, acest Fiat 500 este una dintre cele mai bune mașini mici de vânzare în acest moment și pe departe cea mai bună mașină de oraș a anului acesta.

2. Dacia Sandero

Dacia susține că se concentrează pe realizarea de mașini noi, de calitate, la un preț accesibil. Ei bine, și-a cam atins scopul cu cel mai recent Sandero. Sandero are un caracter practic, în timp ce costurile reduse de funcționare rămân mici chiar dacă optezi pentru o versiune cu specificații de rang superior. Se spune că cele mai simple idei sunt adesea și cele mai bune, iar hatchback-ul familiei Dacia întărește această credință.

Au avut loc o mulțime de evenimente importante în anul 1966: echipa de fotbal a Angliei a triumfat împotriva Germaniei în finala Cupei Mondiale, Beatles și-au susținut ultimul spectacol din Marea Britanie și Rusia și-a aterizat cu succes nava spațială Luna 9 pe Lună. În acest an revoluționar s-a născut și producătorul român de automobile Dacia, care, după ce a încheiat un acord de licență cu Renault, a reușit să înceapă producția modelului său 1100 (bazat pe Renault 8) și săi demareze misiunea de a produce mașini ieftine de familie, moderne și robuste.

3. Volkswagen up!

Volkswagen-ul up! este mai sofisticat decât sugerează dimensiunile și aspectul său. Interiorul său este confortabil, iar pe drum este stabil și plăcut de condus. A fost proiectat să funcționeze în oraș, dar nu se lasă copleșit de autostrăzi, deși drumul lung îl pune la treabă.

VW și-a prezentat linia de mașini de oraș up! în anul 2011 și de atunci și până acum ele s-au transformat într-unele din cele mai bune automobile din portofoliul său. Asta rămâne valabil și astăzi pentru cei care doresc o mașină de oraș pe benzină.

4. Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross are mult spațiu în interior și consumă destul de puțin combustibil, indiferent dacă este vorba de motorizarea pe benzină sau cea pe diesel. Și la condus se prezintă decent, în timp ce interiorul distinctiv are o mulțime de kit-uri și echipamente utile pentru ceilalți pasageri, devenite cu atât mai practice după o reîmprospătare la mijlocul lui 2021.

Există încă o mulțime de posibilități de personalizare prin care poți să dai și mai mult fler aspectul deja funky, în timp ce upgrade-urile tehnologice de la bord au făcut din C3 Aircross o opțiune perfectă pentru șoferii puși pe distracție.

Dacă ar exista vreodată o categorie auto special creată pentru a promova ciudateniile din gama Citroen, C4 Cactus și Citroen C3 Aircross ar duce o luptă crâncenă pentru locul I.