brand

Top 3 mașini second hand sub 5.000 de euro pentru colecționari

Top 3 mașini second hand sub 5.000 de euro pentru colecționari

De regulă cumpărăm mașini pentru că avem nevoie de ele să ne deplasăm mai ușor prin oraș sau atunci când plecăm la un drum mai lung.

Mai există însă și o categorie de șoferi, pasionați de autoturisme, care pur și simplu caută cele mai interesante modele, cu designuri care ies din anonimat sau performanțe inginerești notabile.

Și cum probabil știți deja, noi la cautimasina.ro suntem mai mult decât pasionați și ne plac mașinile la fel de mult ca și vouă: vechi, noi, cu ultimele tehnologii instalate sau din contră, clasice și cu motoare făcute așa cum trebuie.

Mai jos vă propunem un top 3 de mașini second hand care deși costă sub 5.000 de euro merită colecționate, fiind adevărate ”icon-uri” la vremea apariției lor dar care acum sunt destul de accesibile ca preț.

Vezi ce oferte găsești doar cu o simplă căutare pe platforma noastră, cautimasina.ro.

Audi TT

Prima generație de Audi TT este acum disponibilă chiar și cu 3.500 de euro pentru o variantă fabricată în 2002. Cel mai popular este modelul de 1.8 și cu tracțiune Quattro care poate ajunge și la 240 CP. Deși este fabricat acum mulți ani, designul este încă unul destul de modern și poate fi condus și astăzi dacă ești pasionat de viteză și îți plac mașinile germane.

Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse este un model sport extrem de popular și astăzi poți cumpăra unul din generația 3 sau 4 cu mai puțin de 5.000 de euro, deși e drept că sunt destul de rare de cumpărat. Modelul a devenit unul cunoscut în lumea întreagă și datorită apariției în primul film Fast&Furious, un model din generația 2 fiind condus de regretatul actor Paul Walker. Generația prezentată în film a fost echipată cu un motor 2.0 Turbo de 210 cp și cu tractiune AWD, însă în general acest model are cam aceeași rețetă: motoare puternice și caroserii ușoare în variante atât coupe cât și cabrio.

BMW E36 328i Coupe

Generația "Pisicuță" Seria 3 s-a bucurat de motoare pe benzină foarte bine făcute si fiabile, cel mai interesant fiind cel de 2.8 litri. La bani puțini, chiar 3.000-4.000 euro, un pasionat isi poate cumpăra azi un Seria 3 cu motorul de 2.8 litri care produce nu mai puțin de 193 cp. Un BMW 328i Coupe poate fi găsit la acest preț mic și cu dotări interesante precum piele, climă dublă digital sau pilot automat.