brand

Modelul care ți se potrivește de la Renault este pe CautiMasina.ro

Modelul care ți se potrivește de la Renault este pe CautiMasina.ro

Compania Renault a fost fondată în anul 1898 de cei trei frați Renault, Louis, Marcel și Fernand în Franța.

Primul autoturism Renault, Renault Voiturette 1CV, a fost vândut unui prieten de-al tatălui celor trei, care a fost impresionat de modul în care micul autoturism se comporta pe drum.

Cei trei frați sesizează că singura modalitate de promovare pentru produsele lor o reprezintă competițiile automobilistice, astfel Renault s-a implicat în astfel de competiții și a devenit rapid câștigător. În 1906, modelul AK 90 CV câștigă primul Grand Prix.

Încă de la început, Renault a adus în industria auto o serie de inovații ce au contribuit la deschiderea unor noi orizonturi. Renault a fost primul producător de sedanuri și a brevetat turbosuflanta.

Renault a pus întotdeauna în centrul preocupărilor sale, dincolo de inovațiile tehnologice și liniile de design atractive, grija pentru siguranța pasagerilor.

Renault dispune de numeroase studii în materie de accidentologie și biomecanică, experiență căpătată în cei peste 50 de ani, ajungând astăzi la o performanță încă neegalată: Renault este constructorul cu cele mai multe modele – opt la număr – care au obținut maximul de 5 stele la crash-testele EuroNCAP.

La începutul anilor 1990, Renault a lansat mai multe modele de succes, printre care Clio, lansarea celei de a doua generații a modelului Renault Espace, Renault Twingo, Renault Laguna și Renault 19. La mijlocul anilor 1990, Renault 19 a fost înlocuit de Renault Mégane care a fost prima mașina din lume care a acumulat 4 stele la testele de siguranta EuroNCAP. În 1998, Renault a continuat să surprindă, prin lansarea modelului Mégane Scénic, model care a reprezentat debutul unei noi clase de automobile, și anume clasa monovolumelor compacte.

Astăzi, ai la dispoziție numeroase modele de Renault, perfecte pentru viața de oraș, confortabile de condus și cu sisteme de siguranță superioare.

Iată ce modele de Renault sunt disponibile spre vânzare prin intermediul platformei cautimasina.ro, atât în categoria de mașini noi cât și în cea de mașini second hand: Alaskan, Arkana, Captur, Clio, Espace, Fluence, Grand Espace, Kadjar, Kangoo, Koleos, Laguna, Latitude, Megane, Atlas, Scenic, Symbol, Talisman, Twingo, Twizy, Wind, Zoe.

Cum găsești modelul preferat Renault pe cautimasina.ro?

Accesează secțiunea Caută din site, completează brandul și modelul dorit plus alte criterii esențiale ca: an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului. Cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare cu modele Renault disponibile în momentul căutării tale.

Pentru că știm cât de dificil este de luat decizia de achiziționa o mașină, venim în sprijinul utilizatorilor noștri cu informații în plus pentru fiecare anunț găsit pe platformă.

Poți verifica istoricul autoturismului pentru a fi sigur că acesta nu a fost implicat în accidente, nu a suferit avarii și reparații și că numărul de kilometri prezentat de vânzător este cel real.

De asemenea, poți afla diverse informații despre ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate, cost de întreținere sau notele obținute la standardele de siguranță.

Poți vedea și care este deprecierea în timp a mașinii sau dacă prețul cerut de vânzător este unul corect și se încadrează în media pieței, având la dispoziție o secțiune specială ”Evaluează” prin care afli într-o secundă prețul mediu de piață pentru modelul care te interesează.