brand

Găsește cele mai surprinzătoare modele de la Porsche pe CautiMasina.ro

Găsește cele mai surprinzătoare modele de la Porsche pe CautiMasina.ro

Compania germană Porsche a fost fondată de inginerul Ferdinand Porsche în anul 1931 iar în prezent este specializată și apreciată pentru producția de automobile cu caracteristici sportive

În 1939 este prezentat Porsche Type 64 cunoscut și sub numele de Volkswagen Aerocoupe. Modelul Type 64 era realizat pe o bază mecanică de VW Kaffer și dispunea de o caroserie atent studiată aerodinamic(CX:0.38) realizată din aluminiu care oferea două locuri la interior. Motorul era unul tip boxer (cu cilindri opuși) răcit cu aer avea 4 cilindri, capacitatea de 1.1L și dezvolta 50CP, permițând o viteză maximă de 160 km/h.

Pentru Porsche, anii care au urmat s-au tradus prin automobile sport de serie cu performanțe și fiabilitate ridicate având un mare impact la public și numeroase victorii obținute în competițiile sportive.

În prezent, Porsche nu este doar un vis, ci reprezintă tehnologie avansată, performanțe sportive maxime și de câțiva ani a concretizat rezultate semnificative pentru reducerea emisiilor poluante

Iată ce modele de Porsche vei găsi printre anunțurile postate pe cautimasina.ro, fie că sunt mașini noi, fie că sunt mașini second hand: 911, Boxter, Cayenne, Cayman, Macan, Panamera, Taycan.

Cum găsești modelul tău de Porsche pe cautimasina.ro?

Accesează secțiunea Caută din platformă, completează criteriile care te interesează (model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului) și cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare cu modelul favorit Porsche disponibile pe piața din România, fie că sunt mașini noi, fie că sunt mașini second hand.

Pentru că știm că este o investiție destul de mare, pentru fiecare anunț în parte există o descriere amplă, însă nu doar din punct de vedere al caracteristicilor mașinii, așa cum sunt ele prezentate pe alte site-uri și cum ești obișnuit. Dincolo de prezentarea modelului, a anului de fabricație, dotări și tot ce mai conține un anunț clasic de vânzare auto, am creat niște algoritmi care îți oferă posibilitatea de a verifica istoricul mașinii și de analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Poți vedea de asemenea ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra modelul de Porsche care îți va îndeplini toate așteptările.